Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.451
Cevap
211
Favori
586.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olacak. Kardeşlik yapan iki kişi oyunu aynı anda indirebiliyor mu? Yoksa kartla oyunu alanın indirmesi bittikten sonra mı diğerinin indirmeye başlaması lazım?

Bu arada Far Cry 3 alacağım indirime girdiğinde, kredi kartım var, hesabım T. İş Bankası'nda. PM'den ulaşabilirsiniz.

Edit: Immolatıon nickli arkadaş ile anlaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BSO7UTION -- 21 Aralık 2012; 20:16:19 >
  • sleeping dogs u kredi kartı ile aldım , far cry 3 alan bir arkadas varsa kardeşlik yapmak isterim
  • sleeping dogs hakkımı devredicem. hala arayan varsa ulaşsın.

takas teklif etmeyin ve yalnızca referanslı üyeler lütfen.
  • Kardeşlikle alınan oyunları aynı anda online karşılıklı oynamak mümkün mü? Mesela fifa 2013?
  • Just Dance3 psn kardeşlik isteyen varsa pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

Bir sorum olacak. Kardeşlik yapan iki kişi oyunu aynı anda indirebiliyor mu? Yoksa kartla oyunu alanın indirmesi bittikten sonra mı diğerinin indirmeye başlaması lazım?

Bu arada Far Cry 3 alacağım indirime girdiğinde, kredi kartım var, hesabım T. İş Bankası'nda. PM'den ulaşabilirsiniz.

Edit: Immolatıon nickli arkadaş ile anlaştım.

farketmez o istedigin anda indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hf

Kardeşlikle alınan oyunları aynı anda online karşılıklı oynamak mümkün mü? Mesela fifa 2013?

oynarsın kardeslikle bi ilgisi yok onun.
  • arkadaslar hitman i alıcam kk var, olmayan arkadaslardan kardeslik yapmak isteyen varsa bana ulasabilir, gece yada yarın almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 22 Aralık 2012; 1:12:22 >
  • Bir iki ay once aldigim plus uyeligime kardes ariyorum bedava verilen tum ps3 ve vita oyunlari download listesinde ekli
    fiyat 50tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

arkadaslar hitman i alıcam kk var, olmayan arkadaslardan kardeslik yapmak isteyen varsa bana ulasabilir, gece yada yarın almayı planlıyorum.

hitman + far cry3 alırsan

fifa 13 verebilirim
  • sleeping dogs u kredi kartı ile aldım , hitman alan bir arkadas varsa kardeşlik yapmak isterim Aradaki farki havale eft her yolla gonderirim :)

• quote:

arkadaslar hitman i alıcam kk var, olmayan arkadaslardan kardeslik yapmak isteyen varsa bana ulasabilir, gece yada yarın almayı planlıyorum.

Ben Alabilirim Hangi Banka ?
  • psn plus 1 yıllık üyelik aldim oyunla takas yada ücret ile anlaşarak 2 hakki satmak istiyorum ilgilenenler pm
  • hıtman+farcry3 e karsılık para yerıne assasıns creed 3 verebılırım

• Arkadaşlar nba 2k13 arıyorum kardeşlik yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

fifa 13 verebilirim

nası yani anlamadım denklemini hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

is bankası yada garanti hocam ikiside var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

is bankası yada garanti hocam ikiside var.

İşbankası Olur
  • quote:

quote:

quote:

fifa 13 verebilirim

Fifa 13'e Fifa 14'lük muamele yapıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

quote:

fifa 13 verebilirim

Fifa 13'e Fifa 14'lük muamele yapıyor hocam

ben zaten fifa oynayan biri degilimki fifa nerden cıktı onu anlamadım orda,:)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.