Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.451
Cevap
211
Favori
586.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nfs most wanted oyununu almak istiyorum ps3 için, psnde satan veya ortak almak isteyen varsa 65 tl gönderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

arkadaslar hitman i alıcam kk var, olmayan arkadaslardan kardeslik yapmak isteyen varsa bana ulasabilir, gece yada yarın almayı planlıyorum.

hitman + far cry3 alırsan

fifa 13 verebilirim

nası yani anlamadım denklemini hocam

Fifa 13'e Fifa 14'lük muamele yapıyor hocam

ben zaten fifa oynayan biri degilimki fifa nerden cıktı onu anlamadım orda,:)

ALIYORMUYUZ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

arkadaslar hitman i alıcam kk var, olmayan arkadaslardan kardeslik yapmak isteyen varsa bana ulasabilir, gece yada yarın almayı planlıyorum.

hitman + far cry3 alırsan

fifa 13 verebilirim

nası yani anlamadım denklemini hocam

Fifa 13'e Fifa 14'lük muamele yapıyor hocam

ben zaten fifa oynayan biri degilimki fifa nerden cıktı onu anlamadım orda,:)

ALIYORMUYUZ ?

videolarını izliyorum oyun guzelmi degilmi cozemedimki.

• Fifa 13 için kardeş aranmaktadır. Kredi kartımda limit olmadığı için para karşı tarafın hesabına gönderilecektir.
  • Beyler hic ayri psn hesap acmadiginiz halde kendi asıl hesabinizla oyun alip bu forumda kardeslik yapan oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Beyler hic ayri psn hesap acmadiginiz halde kendi asıl hesabinizla oyun alip bu forumda kardeslik yapan oldumu?

kim niye yapsınki oyle biseyi, yarın birgun satmak istediginde tutup adama kendi id ismim olan kullanıcıyı neden vermek durumunda kalımki,
    senin sorup ogrenmeye calıstıgın sey su, acaba bu forumdakiler birbirine kendi idlerini vericek kadar guveniyormu,
    illaki guvenen kisiler vardır ama bu satmak yada takaslamak istediklerinde problem cıkarır.
    eger bi kardeslikte sorun yasıcaksan basına zaten en yakın dostundan da gelir sana en uzak kisiden de. hayatın kuralı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 22 Aralık 2012; 19:08:45 >
  • F1 2012 ve Batman Arkham City aldım. Bu 2 oyuna kardeş arıyorum. Karşılıklı kardeş olabıırım. Aradıgım oyunlar Far Cry 3 ve NBA 2K13 dür.
  • Kardeş Aranıyorrrrrrrrrrrrr
  • far cry 3 alana ındırım gırdıgı zaman hıtman ı verebılırım karsılıgında.

• Arkadaşlar Fifa 13 almıştım, işbankası hesabıma ücreti aktarana tek hakkını verebilirim. Pm den ulaşabilirsiniz.
  • Far Cry indirimde sanırım kardeşlik yapacak biri varsa ulaşsın hemen ertesı gun yatırırım hesbaına parayı. Veya elımde f1 2012 ve batman arkham city var onların bırınin hakkını verebılırım.
  • beyler bf3+premium isteyen varmı?
  • Bir anlık gaz ile Hitman'i ana hesabımdan aldım şimdi FarCry3 için kardeş arıyorum. Para havale ile gönderilecek. Düşünenler mesaj kutusunu yaksın.
  • farcry 3 almak isteyen veya alıp ortak arayan varsa haber verebilir ortak arıyorumm.
  • Far Cry indirimde sanırım kardeşlik yapacak biri varsa ulaşsın. Karşılık olarak F1 2012 veya Batman AC verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

farcry 3 almak isteyen veya alıp ortak arayan varsa haber verebilir ortak arıyorumm.

oyunu aldım kardeşlikle yükleniyor. teklif edenlere teşekkürler.
  • Hiç yok mü Far Cry 3 kardeşlik için ilgilenen? Hemen hesabına havale geçilecektir.

Edit : SİLİNEBİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNNroaD -- 26 Aralık 2012; 8:15:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 3 alip kardeslik yapmak isteyen varsa iletisime gecebilir mi benimle?gran turismo kutulu oyunu mevcut ist olanlara elden verebilirim takas karsiliği yada direk hesabina para aktarabilirim.tskler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 26 Aralık 2012; 1:00:43 >
  • Dlc kardeşliği yapılırmı acil cevap lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: onurts

Dlc kardeşliği yapılırmı acil cevap lütfen

Yapilir

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.