Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.451
Cevap
211
Favori
585.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.

Alınık Black ops 4 primary hesap arıyorum.

Pm lerinizi bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

• ALINIK NBA 2K17 veya 2K18

• Buradan ondan fazla hesap almıştım. Bir yıla yakın ps3 ü açmadım ve hiçbir hesaba girilemiyor. Çoğu oyunu oynamamıştım. Hemen oynayıp unutacağınız oyunları satın alın, naçizane tavsiyemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

Buradan ondan fazla hesap almıştım. Bir yıla yakın ps3 ü açmadım ve hiçbir hesaba girilemiyor. Çoğu oyunu oynamamıştım. Hemen oynayıp unutacağınız oyunları satın alın, naçizane tavsiyemde.
    Hocam bu hesabın şifresini değiştirme olayını maalesef çözemiyoruz bazıları 5-10 lira kar elde etmek için hesabın şifresini değiştiriyor. Oyunu satın aldıktan sonra konsola yüklerseniz ve hesabı konsoldan silmezseniz oyunu oynayabilirsiniz ancak oynadıktan sonra satış yapamazsınız hesap bilgilerini bilmediğiniz için. Benim de maalesef çoğu hesabımın şifresi değiştirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 18 Ocak 2019; 13:18:48 >
  • ALINIK TEK HAK FIFA 19

• ALINIK fifa 19

• Alınık Ps3 minecraft.

• alınık fifa 19 ps3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda da bir sürü hesap ekli. Muhtemelen çoğunun şifre değişti. Sırf o yüzden format atmaya korkuyorum. Gerek yok da hani format atmış olsam çoğu hesap uçacak.
  • lacokaan L kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla hesabı ekleyip cihazı etkinleştirdikten sonra cihaza format atmak hariç oyunlara erişim sağlanıyor. Sırf bu yüzden aldığımdan beri dokunmadım HDD'ye.
  • Arkadaşlar inanın benimde burdan onun üstünde aldığım hesap vardı suan denedim hiçbirine giremiyorum ya bukadar karaktersizlik olmaz ben böyle düşünüyorum hatta hesabı alıyorsun güveniyorsun mesajlasma kısmında duruyordu hesabı ekleyip oun bile indiremediğim bir sürü hesap var neden böyle yaparlar anlamam acaba zamanla sony kaynaklı bir skıntı mı oluyor anlamış değilim aldığım kişiye soruyorum sattım ben arkdaşta giremiyor sonyle konusuyorum diyor sonuç yok tabi ne diyeyim indirim kovalayın ucuza alın kendi hesabınızda dursun ya da tek oyunlu hesap alın hemen oynayın bitsin gitsin yoksa 7 oyunlu hesap almıştm birini dahi bitirmeden hesap yalan oldu diğer oyunları indiremedim dahi

• Bu aleti uzun süre sonra açtım ve bazı hesaplar uçmuş benim de. Ya sony'den kaynaklı bu ya da zamanında sattık zaten ps3 oynayanda kalmamıştır değiştirsem şifreleri farketmezler diyen çakalların işi. Ha oyunlar yüklü olduğu için oynuyorum ama hesap silmeye korkuyorum.

Normalde infamous 2 filan almak istiyordum dijital ama çekiniyorum artık. Zaten sony de ayrı mal. Kaç sene geçti bu alet çıkalı oyunlar da eskidi koy markete uygun fiyatlara alalım. Hala astronomik fiyatlara oyun koyuyorlar psne. Ps3 bu ya.
  • emozittin E kullanıcısına yanıt
    NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Olayın karakterle alakası olduğunu düşünmüyorum..Yazdıklarınızdan psn sistemine vakıf olmadığınız varsayımı çıkarıyorum..
    Sony eski hesaplara düzenli olarak (Bezen 2 yılda bir bazen 3 yılda bir) şifre değişikliği talebi yollar..Şifre değişikliği yapmadan da hesaba giriş yapamazsınız..
    Eğer hesabın ortağı ile iletişim halinde değil veya birbirinizden haberiniz yoksa doğal olarak şifre değişikliklerinde haber veremezsiniz..
    Diğer seçenek ise
    Yaklaşık 1,5 sene önce forumda yazıldı çizildi..DH'de özel mesaj açığı mevcut..PM üzerinden paylaşılan hesaplar 3. kişilerce patlatılıp yeni üyelikler ile yine DH üzerinden satılmaya çalışılıyor diye..
    Bununla ilgili konu başlığını bende açmış tüm arkadaşların hesapların ortağı ile iletişimde kalarak yeni şifre belirlemelerini mümkünse şifreleri What's Up veya mail ile paylaşmaları gerektiğini söylemiştim..
    Sizin bana ulaştığını hesapta olduğu gibi tarafımca açılan hesaplar olursa kurtarmak mümkün..Doğum tarihi mail şifresi gizli soru mevcut olması gerekiyor..Ancak forumda alınan el değiştiren hesaplarda bu bilgilere sahip değilseniz hesapları kurtaramazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Olayın karakterle alakası olduğunu düşünmüyorum..Yazdıklarınızdan psn sistemine vakıf olmadığınız varsayımı çıkarıyorum..
    Sony eski hesaplara düzenli olarak (Bezen 2 yılda bir bazen 3 yılda bir) şifre değişikliği talebi yollar..Şifre değişikliği yapmadan da hesaba giriş yapamazsınız..
    Eğer hesabın ortağı ile iletişim halinde değil veya birbirinizden haberiniz yoksa doğal olarak şifre değişikliklerinde haber veremezsiniz..
    Diğer seçenek ise
    Yaklaşık 1,5 sene önce forumda yazıldı çizildi..DH'de özel mesaj açığı mevcut..PM üzerinden paylaşılan hesaplar 3. kişilerce patlatılıp yeni üyelikler ile yine DH üzerinden satılmaya çalışılıyor diye..
    Bununla ilgili konu başlığını bende açmış tüm arkadaşların hesapların ortağı ile iletişimde kalarak yeni şifre belirlemelerini mümkünse şifreleri What's Up veya mail ile paylaşmaları gerektiğini söylemiştim..
    Sizin bana ulaştığını hesapta olduğu gibi tarafımca açılan hesaplar olursa kurtarmak mümkün..Doğum tarihi mail şifresi gizli soru mevcut olması gerekiyor..Ancak forumda alınan el değiştiren hesaplarda bu bilgilere sahip değilseniz hesapları kurtaramazsınız..
    Abi sana yüzde yüz katılıyorum. Ayrıca geçmişte açtığın konuyu da hatırlıyorum. Ama maalesef o günden bugüne değişen bir şey olmadı maalesef. Forum hala aynı tas aynı hamam.

• alınık fifa 19 ve gta 5 PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himay280 -- 18 Şubat 2019; 14:37:50 >
  • Alınık FIFA 19
    Psn'de 110 lira 55/55 bölüşüp alabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇİFT HAK FIFA 19

90 TL
  • Alınık dark souls 2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek hak GTA 5 : 30 Lira

Red Dead Redemption da indirimde almayı düşünen varsa oyunu alayım tek hakkını vereyim.

tek hakkınla kendim oynuyorum diğer hakkını almak istiyen varsa vereyim yeni aldım oyunu

Ödeme / Enpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s103r -- 15 Mart 2019; 19:6:55 >
  • 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.