Arkadaşlar , ben ps3'ü televizyona bağlamış fakat yeterli görüntüyü alamamıştım,
ilk resimdeki kablo ile samsung 940bw ye dvi dan giriş yaptım ,
diğer arkadaşlarında söylediği gibi hiç bir sorun ile karşılaşmadım,
fakat sadece ses problemi kalmıştı geriye onuda evde kullandığım (ps1-ps2 dede kullandım)
Aiwa müzik setimin arksasında bulunan audio girişine ikinci resimde bulunan av kablolarla ps3 bağladım ve sonuc mükemmel bir ses
resim 1.
resim 2.
oo süper valla dostum helal sonunda kurtuldun hallettin hepsini hadi iyi eğlenceler ola sabahlar olmaya
hdtv ye gerek kalmadı diyorsun yani. öyle mi?. peki filipis lcd 170s kullananların hiç mi şansı yok o kabloyu kullanmak için.
quote:
Orjinalden alıntı: giannakopoulos
hdtv ye gerek kalmadı diyorsun yani. öyle mi?. peki filipis lcd 170s kullananların hiç mi şansı yok o kabloyu kullanmak için.
walla hdtv nin yeri büyüklük bakımından herzaman farklıdır ama aldığım görüntü ve ses küçümsenemiyecek kadar kaliteli
quote:
Orjinalden alıntı: WEST_COAST
quote:
walla hdtv nin yeri büyüklük bakımından herzaman farklıdır ama aldığım görüntü ve ses küçümsenemiyecek kadar kaliteli
korkarım soruma yanıt alamadım. neyse. elbette hdtv nin tadı başka. bu şekilde de elde ettiğin görüntü ve ses kalitesini küçümseyecek olanı çıkışta yakalarım. hatta tenhada kıstırırım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WEST_COAST
quote:
korkarım soruma yanıt alamadım. neyse. elbette hdtv nin tadı başka. bu şekilde de elde ettiğin görüntü ve ses kalitesini küçümseyecek olanı çıkışta yakalarım. hatta tenhada kıstırırım.
para biriktir
940bw kullananlar ses çıkışlarını kaliteli bir müzik sitemine bağlayarak çok güzel sonuçlar alabilirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme