Şimdi Ara

## PS3 - Samsun940BW - DOLBY MÜZİK SETİ ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ben ps3'ü televizyona bağlamış fakat yeterli görüntüyü alamamıştım,

ilk resimdeki kablo ile samsung 940bw ye dvi dan giriş yaptım ,

diğer arkadaşlarında söylediği gibi hiç bir sorun ile karşılaşmadım,

fakat sadece ses problemi kalmıştı geriye onuda evde kullandığım (ps1-ps2 dede kullandım)

Aiwa müzik setimin arksasında bulunan audio girişine ikinci resimde bulunan av kablolarla ps3 bağladım ve sonuc mükemmel bir ses

resim 1.

resim 2.

• oo süper valla dostum helal sonunda kurtuldun hallettin hepsini hadi iyi eğlenceler ola sabahlar olmaya
  • hdtv ye gerek kalmadı diyorsun yani. öyle mi?. peki filipis lcd 170s kullananların hiç mi şansı yok o kabloyu kullanmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

hdtv ye gerek kalmadı diyorsun yani. öyle mi?. peki filipis lcd 170s kullananların hiç mi şansı yok o kabloyu kullanmak için.

walla hdtv nin yeri büyüklük bakımından herzaman farklıdır ama aldığım görüntü ve ses küçümsenemiyecek kadar kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

quote:

hdtv ye gerek kalmadı diyorsun yani. öyle mi?. peki filipis lcd 170s kullananların hiç mi şansı yok o kabloyu kullanmak için.

walla hdtv nin yeri büyüklük bakımından herzaman farklıdır ama aldığım görüntü ve ses küçümsenemiyecek kadar kaliteli

korkarım soruma yanıt alamadım. neyse. elbette hdtv nin tadı başka. bu şekilde de elde ettiğin görüntü ve ses kalitesini küçümseyecek olanı çıkışta yakalarım. hatta tenhada kıstırırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

quote:

korkarım soruma yanıt alamadım. neyse. elbette hdtv nin tadı başka. bu şekilde de elde ettiğin görüntü ve ses kalitesini küçümseyecek olanı çıkışta yakalarım. hatta tenhada kıstırırım.

para biriktir

• 940bw kullananlar ses çıkışlarını kaliteli bir müzik sitemine bağlayarak çok güzel sonuçlar alabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.