Şimdi Ara

ps3 satmayı düşünüyorum nasıl satılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    update yapmış olsan bile versiyon düşürülebiliyor böylece tekrar kırdırabilir satın alacak kullanıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

update yapmış olsan bile versiyon düşürülebiliyor böylece tekrar kırdırabilir satın alacak kullanıcı

onun hakkında bilgim yok doğrusu versiyon düşürme diye
  • yardımın için sağol çok teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Orijinalden alıntı: Dratura

hm peki sence 500 tlye gidermi sence

Ps3 400 tl den koy oyunlarıda gt6 90 bf3 de 30 dan koyarsan 500 tl geçer ama bu haliyle 500 koyarsanda satılır sanırım garantisi yoksa 450 tl eder malesef gene piyasa öyle galiba. Kırılan makineler para yapıyor malesef.

peki son bir sorum olucak bu arada yurtdışında ps4 almayı düşünüyorum yurtdışına çıkıcam şimdi ordan alıp getiriyoken sıkıntı çıkarmı acaba yani direk bana bu konuyu anlatırmısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

hm peki sence 500 tlye gidermi sence

Ps3 400 tl den koy oyunlarıda gt6 90 bf3 de 30 dan koyarsan 500 tl geçer ama bu haliyle 500 koyarsanda satılır sanırım garantisi yoksa 450 tl eder malesef gene piyasa öyle galiba. Kırılan makineler para yapıyor malesef.

peki son bir sorum olucak bu arada yurtdışında ps4 almayı düşünüyorum yurtdışına çıkıcam şimdi ordan alıp getiriyoken sıkıntı çıkarmı acaba yani direk bana bu konuyu anlatırmısın

Anlatacak birşey yok koy bavula getir

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

1. 800tl

Yok PS4 ile kafa kafaya takas.
  • bende yok gümrük felan diye düşündüm sağol :)
  • Elimde hiç kırılmamış 320 gb. slim kasa 3 kol, (renk beyaz bu arada) fifa 13-14 bf3, gta v ps içinde yuklu bu oyunlar 650 tl veren oldu satmadım. (garantisi devam ediyor sanırım 6 ayı felan kaldı.) burdan değer biçebilirsin.
  • Bende süper slim 160 gb orjinal 2 kol ve pes 2013 ü 450 tl ilan verdim ve bir çok alıcı çıktı.... tahminimce ancak bu fiyatlara satabilrisin benimki bayi garantili cihaz ama seninkinin garantisi bitmişse 400 anca olur çunku kimse daha fazla vermiyor inanki ilk ilanı 550 verdim kimse yazmadı sonra 450 ye düşürünce millet almaya kalktı .. .. (ama sonradan ps3 ölmedi dedim hem daha oynamadığım 6-7 oyun vardı 450 tl için değmez dedim vazgeçtim satmaktan ..kolun tanesi 150 tl nerdeyse oynamadığım oyunlar daha pahalı çıktı hesaplayınca .. YANİ PS4 İLE PS3 YANYANA DURACAK Bİ SÜRE ANLAYACAĞIN :) EĞER GERÇEKTEN İHTİYACIN YOKSA 400 TL CİVARI PARAYA O ZAMAN SATMA DERİM
  • Teknosa dan alınma, 2 ay garantisi kalmış, 320 GB, tek kol, GTA V, U3,God of War 3 ve 25 tane makinenin içinde oyun. Ne kadar eder? Bu arada garanti sony tr ve 25 oyun plus dan gelen ve benim aldıklarında karışık. Genellikle 11-12 senesi oyunları. Birkaç tane güncel de var yani.

Ekleme: Okul dönemlerinde oynamadım ve yaz tatillerinde de 1,5 Y oynadım. 2 sene içinde toplam 4-5 ay kullandım cihazı. Hiçbir çizik falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 30 Aralık 2013; 18:05:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 cafelere soruyorum 300-350 lira diyorlar. Üstüne birde oyun varmı diye soruyorlar yok deyince de oyunu yok birşeyi yok max 300 diyorlar yepyeni slim cihaza. Sanki ben oyunu senin için aldım zamanında. kendime aldım ayrıca satıyorum hayret bir şey. last of us, diablo 3, batman arkham origins desem ne anlayacaksın fifadan başka bir şey bildiğinmi var. Verdiğim oyuna yazık olur.
  • Nick_Otin kullanıcısına yanıt
    sağol teşekür ederim
  • mavvrick kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim
  • hım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

ps3 cafelere soruyorum 300-350 lira diyorlar. Üstüne birde oyun varmı diye soruyorlar yok deyince de oyunu yok birşeyi yok max 300 diyorlar yepyeni slim cihaza. Sanki ben oyunu senin için aldım zamanında. kendime aldım ayrıca satıyorum hayret bir şey. last of us, diablo 3, batman arkham origins desem ne anlayacaksın fifadan başka bir şey bildiğinmi var. Verdiğim oyuna yazık olur.

aynı şeyler banada oldu istanbul dışında türkiyede ps3 ten anlayan şehir yok
  • Arkadaşlar Aynı Şekilde Bende PS3'ümü satmak istiyorum. PS3 320 GB SİYAH 1 KOL VAR BEYAZ ORJİNAL SİYAHIM BOZULDU YENİSİNİ ALDIM ORJİNAL VE ORJİNAL PS3 SONY WİRELESS HEADSET VAR . 12 Oyun Şunlar = Oyunlar Þunlar = GTA 5 + Call Of Duty Black Ops 2 + God Of War Ascension + God Of War 3 + Batman Arkham Origins + Batman Arkham City + Gta 4 + Call Of Duty Black Ops + inFamous 2 + Transformers 4 Rise Of The Dark Spark + Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 + Crysis 3 Var . Benim Düşündüğüm Fiyat 820 TL Siz Ne Dersiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeCan02

Arkadaşlar Aynı Şekilde Bende PS3'ümü satmak istiyorum. PS3 320 GB SİYAH 1 KOL VAR BEYAZ ORJİNAL SİYAHIM BOZULDU YENİSİNİ ALDIM ORJİNAL VE ORJİNAL PS3 SONY WİRELESS HEADSET VAR . 12 Oyun Şunlar = Oyunlar Þunlar = GTA 5 + Call Of Duty Black Ops 2 + God Of War Ascension + God Of War 3 + Batman Arkham Origins + Batman Arkham City + Gta 4 + Call Of Duty Black Ops + inFamous 2 + Transformers 4 Rise Of The Dark Spark + Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 + Crysis 3 Var . Benim Düşündüğüm Fiyat 820 TL Siz Ne Dersiniz ??

Zor biraz 820 gormesi

• 400 liraya bana satabilecek varsa temiz cihaz özele gelsin oyun olmasa da olur kırılmamış olması yeterli

• gta5 li satan varsa pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rkadaşlar bende playstation 3 slim var çok az kullanıldı 1 joisteak 1 adet move 1 adet kamera altın uçlu hdmı kablo 1 adet araba yarışı ve 2 adette çocuklar için move oyunu var. ben ogluma aldım fakat fazla oynamadıgı için satmak istyorum. gerçekten pırıl pırıl bir makine. isteyen olursa mesaj atsın cevap verebilirim.
    not: makina antalyada...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.