Şimdi Ara

ps3 satmayı düşünüyorum nasıl satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben ps3 satmayı düşünüyorum size bir kaç sorum olacak bunlar şöyle;
    1.Ps3 üm 160 gb slim kasa 2 kolum var yanında gran turismo 5 i ve bf3 ü vermeyi düşünyorum bu ps3 kaça satılır cevap yazarsanız sevinirim.
    2.Bf3 de kod diye birşey var sanırım ben onu kullandım mp oynadığım için bu olayı anlatırsanız sevinirim
    3.Ps3 ü belki bir ps3 cafeye satabilirim belki de bir yerden satıcam herneyse ben ps3 deki psn hesabımı felan kayıtan silmelimiyim profili felan ve birde tropilerim gider mi sorularımı yanıtlarsanız sevinirim teşekür ederim.

• 1. 800tl

2.Detaylı olarak anlatmak gerekirse Çok oyunculu oynamak için çok oyunculu oynama şifresini kullanmışsın..

3."Tropi"lerin gitmez, çıkış yapmalısın..

edit: 800tl yi bırak 500tl etmez, kandırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 29 Aralık 2013; 17:55:19 >
  • Bf3 online kod beleş oldu sıkıntı yok kardeşim :)
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    :D iyimiş bide söylemeyi unutum premiumdu farkeder mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dratura -- 27 Aralık 2013; 21:17:54 >
  • 800 diyen arkadaş var sıfırı 800 en fazla 500 eder oda elden satarsan cafe ölü fiyatına alır
  • peki ne yapmalıyım
  • Merhaba. İlk rakamı veren arkadaş galiba kayserili. Alırken mi, yoksa satarken mi o fiyat diye durup düşünmek gerek.
    Cihazınızın garantisi devam ediyor mu ? Ediyorsa bu size satarken bir + olacaktır. Sanıyorum etmiyor.
    Cihazı satacağınız yer cafe yerine cihaz satın almak isteyen kişiler olmalı. Cafe veya alım satım yapan spotçular cihaza öyle komik rakam teklif ederler ki sinir kat sayılarınız tavan yapabilir.
    Şuan ps4 çıktığı için bir çok kişi elinden 500 gb, garantisi devam eden ve satarken yanında bir çok aksesuar & oyun veren kişiler var. Satışa çıkartacağınız cihazınızı bu ilanların önüne nasıl geçirebilirsiniz bunu düşünmeniz gerekiyor. Yoksa cihazı gönlünüzden geçen rakamdan satışa çıkartır, ilanı açarsınız ilan öyle durur. Girip bakıp çıkarlar. Alıcı çıkmaz.
    Yapmanız gereken ikinci el piyasasına girmek, şuan satışta olan, bir hafta içerisinde satılmış ilanlara girmelisiniz. İlanları inceleyin. Kim hangi cihazı ne kadara satılığa çıkartıyor. Hangi cihazlar hangi ekstralar ile ne kadara gitmiş. Sonra oturup bir karşılaştırma yapın. Eğer daha fazla oyununuz varsa onlarıda ekleyin fiyatı biraz arttırın. Hemen hemen eş değerde bir ilanın fiyatı neyse onun biraz altına çekin ve ilanı o şekilde açın. Kısacası ürünü satıcı değilde, ben olsam şu ilanı kaçırmam diyerek olaya alıcı gözünden bakın. Cihazın ve vereceğiniz ürünlerin ekran görüntüleriyle konuyu görsellerle beslemeyi unutmayın.

İkinci el bölümü için tıklayın

Satışı 2 şekilde yapabilirsiniz.
    1. gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerede ilan açabilirsiniz.
    2. forumda açtığınız ilanda önce havale sonra kargo şeklinde yapabilirsiniz.

Umarım kısa zamanda satabilirsiniz.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    sağolun garantisi büyük ihtimal bitti. ben biraz araştırma yapıcağım teşekürler
  • Dratura D kullanıcısına yanıt
    Premium ise premium kodu ayrıdır premiumu kullanamaz ama oyunu normal oynar .
  •  ps3 satmayı düşünüyorum nasıl satılır?

550 veren olursa sar hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 27 Aralık 2013; 22:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

ps3 satmayı düşünüyorum nasıl satılır?

550 veren olursa sar hemen

ben 10 ay daha garantisi olan 320 gb cihazı+2 kol+2 move kol+ move kamera+ move şarj aleti+ move silikon kılıf+ hdmi kablo ve 7 tane kutulu oyunu 800 tlye sattim. sahibindene ve sanalpazara ilan veridm ama dostum senin sistem 550 ye satabilirsen sat. kırılabilir cihazsa o fiyatlara rahat satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Premium ise premium kodu ayrıdır premiumu kullanamaz ama oyunu normal oynar .
    bendede ps3 slim kasa 320gb sanırım 1orjinal olmak üzere başka marka 2kol GTA 5-BF3-BFBC2-NFS Shift-Skyrim-Lotr Conquest-Blur-Pes13-Fifa14-Fifa11-Soulcalibur5 hepsini ne kadara satabilirim sizce ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 27 Aralık 2013; 22:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dratura

peki ne yapmalıyım

400 liraya ihtiyacın yoksa satma kalsın
  • hicbirini dinleme arkadasim eger senin ps3 kirilabiliyorsa 750 ye bile satabilirsin bir digeri ea games kodlari kaldirdi bildigim kadariyla bu oyun icin koda gerek yok artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cæddy

hicbirini dinleme arkadasim eger senin ps3 kirilabiliyorsa 750 ye bile satabilirsin bir digeri ea games kodlari kaldirdi bildigim kadariyla bu oyun icin koda gerek yok artik
    400-450 tl arası satılıyor ilanımda satılık var görebilirsin bence ihtiyacın yoksa satma ben ps4 geçtiğim için satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

400-450 tl arası satılıyor ilanımda satılık var görebilirsin bence ihtiyacın yoksa satma ben ps4 geçtiğim için satıyorum.

ps4 almayı düşünüyorum bende dedim ps4 çok iyi olmuş ona geçeyim diye düşündüm.
  • ben bir ara kırdırdım da sonra dan canım çok sıkıldı mp felan oynayamadığım için bende onlinea geçtim oyüzden artık kırılmıyor çünkü updateide yapmış oldum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

ps4 almayı düşünüyorum bende dedim ps4 çok iyi olmuş ona geçeyim diye düşündüm.

Sadece 320gb makina ve yanında gelen kol ile 450 tl sattım açıkcası. Yani ps3 fiyatları çok düştü malesef.
  • hm peki sence 500 tlye gidermi sence
  • quote:

hm peki sence 500 tlye gidermi sence

Ps3 400 tl den koy oyunlarıda gt6 90 bf3 de 30 dan koyarsan 500 tl geçer ama bu haliyle 500 koyarsanda satılır sanırım garantisi yoksa 450 tl eder malesef gene piyasa öyle galiba. Kırılan makineler para yapıyor malesef.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.