Şimdi Ara

ps3 ses sorunu ve çoklu fifa10..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps imi samsung 223bw monitörüme bağladım ama monitörde hoparlör yok..
    5+1 ses sistemimden ses almak için ne yapmalıyım.. 5 gündür oyunları sessiz oynuyorum

bir de fifa10 da online oynarken arkadaşlarım internet kafeden benim ps ime bağlanıp 2v1 maç yapabilir miyiz..
    yani 2 makinada 3 oyuncu aynı maçta?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• ses olayını anca ya kulaklıkla yada optık cıkıslı bı ses sıstemıne baglayarak cozebılırsın gbıme gelıo =) ama genede daha ıyı bılenler cvp verır tabı .. fifa olayına gelınce olmaz gbıme gelıo onlar cunku tek makınada 2 kısı oynucak onu lan oyunu gbı dusunursek sen nasıl baglanıcaksın bana olmaz gbı gelıo
  • dostum bende 2+1 imi aşağıdaki linkte verdim bakabilirsin bununla bağlıyorum. görüntüyü hdmı la lcd den alıyorum seside ps3 ün içinden çıkan compent kabloyla alıyorum. scart olan rca uçları scart dan çıkarcaksın bu linkte verdiğim parçayı compenent kablodaki kırmızı beyaz rca çıkışları bağlıyıp ses sistemine takıcaksın. umarım ses sisteminde 3.5 mm stero dişi girişi vardır? yani ses sistemindeki pc ye bağladımız uç anfinin içine entegrelimi yoksa ayrietten çıkarıp takılmalımı oda önemli tabi. bu söylediğim yöntem çıkartılıp takılabilen 3.5 mm girişli ses sistemlerinde olur.

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evhyun3a00g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 1 Mart 2010; 1:00:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.