PS3'ü şimdi açtığımda bazı dosyalar bozulduğundan dolayı sistem geri yükleyecek dedi ben tamama bastım ama yaklaşık 5-10 dakikadır %6'da takıldı.Sistemi kapatmayın diyor beyler ne yapmam lazım? Kapatmaya korkuyorum bir şey olur diye.Yardım ederseniz sevinirim.
Bu sorunu yaşayan biri yok mu beyler şuan çok rahatsızım cidden bir şey olacak diye.
Bekle dostum bence ilerleyecektir daha fazla. Ben 7 gb oyun kurulurken yüzde 99dan 100e geçerken 20 dakika beklediğimi bilirim.Normal bence.
quote:
Orijinalden alıntı: goz_35
Bekle dostum bence ilerleyecektir daha fazla. Ben 7 gb oyun kurulurken yüzde 99dan 100e geçerken 20 dakika beklediğimi bilirim.Normal bence.
Nur topu gibi adamsın dostum sen yorum attın 1 saattir diğer ekrana bakıyordum %7 olmuş. :D
Çok uzun sürmüş gerçi ya. Ben hata verince direk yuvarlağa basıyorum yüklenmesini beklememek için X'e basınca başlıyor yüklemeye.Sistem geri yüklemede onu yapamıyorsun sanırım.:(
%100 oldu çoktan yeniden başladı ama bu sefer PS3 dosya sistemi bozuk ve yeniden yüklenecek yazısı çıktı.Recovery Mod'da sistem geri yükleme dersem düzelir mi acaba beyler onu denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Craxler Devon
%100 oldu çoktan yeniden başladı ama bu sefer PS3 dosya sistemi bozuk ve yeniden yüklenecek yazısı çıktı.Recovery Mod'da sistem geri yükleme dersem düzelir mi acaba beyler onu denemedim.
Güvenli Mod'a girip, ikinci seçeneği (2. Restore Default System) uygulayın düzelir.
Güvenli Mod'a girip, ikinci seçeneği (2. Restore Default System) uygulayın düzelir.
Hocam Recovery'de 3.seçeneği işaretleyip yapmıştım sonra kapattım komple sildim her şeyi şuan sıkıntı yok teşekkürler yinede.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme