ps3 alınca içinden hdmı kablo ve sıxsasıs kontroller zaten çıkmıyormu? ps3+2 oyun denilse tamam. ama ps3+2oyun+sıxasıs kontroller+hdmı kablo diyor. siteye sordum link verebilirseniz yardımcı olabiliriz diye cevap gelmiş,link verdim henüz cevap yok. birde verilen 2 oyun nedir diye sormuştum.
hdmı kablo çıkmıyor,ayrı alıyorsun
hdmi ve 2. sixaxis ayrı olarak satılıyor kutu içeriğinde yok
Özellikle belirtmişse hediyeli kampanyadır.......Eğer yanlışlıkla yazmışsa yazdığını vermek zorundadır.....Şu an benim gördüğüm hediyeli kampanya.....
Aynı şekilde 2 sixaxis ve 2 oyun(hdmi kablodan emin değilim) megavizyondan 1.399 liraydı.Starter pack oluyor bildiğim kadarıyla.Avusturyadan arkadaş geldi 500 euroymuş.850 lira yapıyor.
benim aldığım garantili idi; ps3 pal 60gb 1 sixaxis o kadar. (oyun ve hdmi kablo yoktu...) bildiğim; zaten hiç bir resmi pakette hdmi kablo oyun ve 2.sixaxis yoktu şimdiye kadar Türkiye'de!
Starter pack'ler Türkiye'de satılmaya başladı.
PS3, 2 Joy, 2 Oyun ( Motor Storm ve RESISTANCE: FALL OF MAN ) fiyat 1499 YTL ...
tam emin olamıyorum ki! net bir cevap alamadım siteden. benim anladığım ve işime gelen.. 1ps3 konsol+2 oyun+1hdmı kablo+2 sıxasıs kontoller. iş sıxasıs kontrollerde karışıyor 1 adet gelirse olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme