Şimdi Ara

PS3 Slim (4.50 CFW) SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar merhaba,

PS4'e kaynak yaratmak için gözüm gibi baktığım PS3'ümü istemeyerek de olsa satıyorum.

Parçalar şunlardır:

-PS3 Slim 4.50 Rogero CFW ( açamayacağı oyun yoktur, 3.55'e dönüş de mümkündür) Model No: Cech 2004A , Date Code: 0A

Bestbuy İzmir/Eurasia çıkışlıdır. Xbox'ı tercih ettiğim ve sadece exclusive oyunlarını oynadığım için az kullanılmıştır. Vatan Bilgisayar'dan sıfır olarak alınan 500 gb'lık Samsung 8 mb cache'li harddisk takılmıştır. Garantisi bitmiştir ancak faturası, garanti belgeleri ve orijinal kutusu mevcuttur. PSN'e hiç girilmemiştir, dolayısıyla banlanması söz konusu değildir. En ufak bir sorunu dahi yoktur ve yanında vereceğim bütün aksesuarları gibi çok temizdir.

-1 Adet Dualshock 3 Gamepad

-2 Adet Move Kontrolcü

-1 Adet Navigation Kontrolcü

-1 Adet Move Eyecam

-1 Adet Venom Move Shooter

-1 Adet Snopy kablolu PC Gamepad'i (PS3'te tam fonksiyonlu çalışır)

-1 Adet Eyecam Tv üstü tutucu

-1 Adet HDMI kablo

SATILMIŞTIR.

İzmir'de elden teslim edebilirim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde olur. Sanalpazar, PTT kargo vs. kullanmıyorum. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansın.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 10 Aralık 2013; 9:10:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip. (Fiyat düşerse diye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Takip. (Fiyat düşerse diye)

dün satılmasa daha çok takip ederdiniz. cihazın aksesuarlarıyla birlikte ederi zaten oydu takip ederken bu vesileyle öğrenmiş oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Aralık 2013; 21:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

dün satılmasa daha çok takip ederdiniz. cihazın aksesuarlarıyla birlikte ederi zaten oydu takip ederken bu vesileyle öğrenmiş oldunuz.

O zaman rica ederim ilanı satıldı olarak güncelleyiniz, üslubunuza da dikkat ediniz.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman rica ederim ilanı satıldı olarak güncelleyiniz, üslubunuza da dikkat ediniz.

benim üslubumda hiçbir sorun yok, sizin:

Pazarlıksız Fiyat: 800 TL (Pazarlık, Son Fiyat, İndirim, takas, tek satış vs. için mesaj atmamanızı önemle rica ederim)

yazan bir ilanın altına "fiyatı düşerse takip" yazmanızda sorun var. dedim ya öğrenmiş oldunuz bu ayarda bir cihazın ederini... boşu boşuna takip etmezsiniz bundan sonra.

ayrıca size açıklama yapma zorunluluğum yok ama: satın alan arkadaş cihazı deneyip, mesaj yoluyla bana onay verince ben de ilanı güncelleyeceğim.

• quote:

ayrıca size açıklama yapma zorunluluğum yok ama: satın alan arkadaş cihazı deneyip, mesaj yoluyla bana onay verince ben de ilanı güncelleyeceğim.

Ben de zaten o yazıyı gördüğüm için size PM atmadım, ilanınızı takip ettiğimi bilmenizi, olur da fiyatı güncellerseniz haber edebileceğinizi düşündüm. Kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem. Alan arkadaşa hayırlı olmasını dilerim, size de iyi akşamlar
  • 800 tl gayet uygun bir fiyatmış arkadaşlar.
    Alan arkadaşa hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç gördüm ilani. Ucuza gitmiş hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toohot

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-cok-temiz-320gb-pal-ps3-plus3-kutulu-oyun-plus-3-psn-store-oyunu-plus2kol-149203332/detay/

sevgili einstein,

1-cihaz 800 TL satıldı.
    2-linkini verdiğin cihaz cfw değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ocak 2014; 15:25:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.