Şimdi Ara

ps3 slim almanya fiyatı ve garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar almanya dan ps3 slim getirtmeyi dusunuyorum da almanya fiyatını bilen var mı amerika fiyatı 299$ ama almanya fiyatını bilmiyorum.. bir de daha önce getirten arkadaşlar bilirler mesela ben media markt tan aldıracam aleti garanti durumu nasıl olur Türkiye de gecerli olur mu???bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

• ps3 slimlerin avrupa satış fiyatı 300€ olacak dedi sony. o fiyattan bulursun. almanyadan alacağın makinenin tr de garantisi geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Ağustos 2009; 20:55:31 >
  • türkiyede 800 ytl den aşağı olmaz slim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

türkiyede 800 ytl den aşağı olmaz slim...

almanya fiyatını sormuş arkadaş. türkiyede 900 tl den satılacakmış. sony türkiye açıklamış.
  • Slim Çıkıyor FAT'nin fiyatı daha ucuz.
    Rezillik..
  • maşşallah..
    quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

türkiyede 800 ytl den aşağı olmaz slim...

almanya fiyatını sormuş arkadaş. türkiyede 900 tl den satılacakmış. sony türkiye açıklamış.
  • 100€luk ucuzlamayı 100 lira olarak yansıtıyorlar, eminim 100 liralık zam olsa 100 euro olarak yansıtılırdı Ülkemizde.Teknolojiyi pahalı almak bu olsa gerek ne diyeyim.
  • Herkese slmlar isteyenlere SLIM getirmem mümkün.PM'lerinizi bekliyorum kolay gelsin.Avrupa fiyatına alabileceksiniz SLmlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.