Şimdi Ara

Ps3 Slim Dik mi Kullanılmalı ? Yatay Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScoTech55

Ben düşme tehlikesine karşı yatay tercih ediyorum

Aynen..
  • ben tehlikeyi göze aldım ısınmadan desteksiz dik kullanıyorum
  • Yatay
  • dik kullanmakta neyin nesidir ? yatay kullanmak bence daha iyi
  • Yatay.
  • Dik kullanıyorsanız yanlarına yastık koyun, oturan bebek misali,devrilmesine karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Dik kullanıyorsanız yanlarına yastık koyun, oturan bebek misali,devrilmesine karşı

Bende Fat var. Dik koymaya pek cesaret edemiyorum. Bence Slim'i hiç denemeyin. Stand almadıkça. Gerçi bana standta pek güven vermiyor.

• Devrilir diye korkuyorum.O kadar para verdim.Dik kullanamam.
  • Fat var,dik kullanıyorum.Slimin de dik kullanılmasının bi zararı olmaz.
  • Yatay
  • yatay
  • Çapraz koyun.Bu dik kullanma efsanesini kim çıkardıysa helal olsun.adamlar dik kullanılması gerekseydi öyle bir sistem yaparlardı.
  • yatay kullanıyorum slim sahibiyim
  • Bu ısı konusunu çok fazla takıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem787

Çapraz koyun.Bu dik kullanma efsanesini kim çıkardıysa helal olsun.adamlar dik kullanılması gerekseydi öyle bir sistem yaparlardı.

Dikkat edersen fat modellerin altında 4 ayrı köşede silikon var,bu öyle de kullanılabilmesi için yapılmış bir sistem olmasın sakın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 18 Haziran 2010; 21:21:27 >
  • genelde bende yatay tercih ediyorum dik koymak akla mantıga uygun gelmiyor dık koyunca hava yukarı dogru zorlanarak cıkar ama yatay daha iyi cıkar bide dik koyunca blu rayın okuyan içinde bi motor vardır bu ileri geri giderek blu rayı okur dik koydugumuz zaman yukarı asagı cıkmak zorunda kalıyor ve yukarı cıkarken zorlanıyor zamanlada bozluyor bide cd yan durdugu içinde cizilme gibi tehlikeler olabiliyor bence en uygunu yatay
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

genelde bende yatay tercih ediyorum dik koymak akla mantıga uygun gelmiyor dık koyunca hava yukarı dogru zorlanarak cıkar ama yatay daha iyi cıkar bide dik koyunca blu rayın okuyan içinde bi motor vardır bu ileri geri giderek blu rayı okur dik koydugumuz zaman yukarı asagı cıkmak zorunda kalıyor ve yukarı cıkarken zorlanıyor zamanlada bozluyor bide cd yan durdugu içinde cizilme gibi tehlikeler olabiliyor bence en uygunu yatay

Havanın yukarı zorlanarak çıkması nedir acaba? Hava bulduğu boşluktan gider. Dik ve yatay konumda hiç bir fark olmaz ki zaten fan üflüyor çıkışlara,herşey aynı.. Dik koyulunca blu-ray motoru sağ-sol yerine yukarı-aşağı hareket eder ama bu sebeple bozulcaksa hiç konsol almayalım biz. Cd yan durduğu için çizlme tehlikesi ise çok sacma. Çünkü kızaklı bir sürücü olmadığı için herhangi bir yüzeyle temas etmiyor. Belki yanılıyorumdur ama PS3'ün içine giren disk sadece ortasındaki delikten sabitleniyor. Geri kalan kısmına herhangi birşey değmemesi lazım. Ki değdi diyelim,dik halinde değecek kısımları halihazırda yatay konumda da değiyordur.

Sonuç olarak eğer bu aleti dik kullanmana imkan verdiyse testlerini ve aletin iç mimarisini her iki şekilde kullanım için dizayn etmiştir. Eğer alet bu sebeple bozulup,bd çizecek olsaydı. "dik kullanmayın kardeşim" derdi,olur biterdi. Buralarda bu kadar tartışmak çok gereksiz. İster dik,ister yatay kullanın. Kafanıza,keyfinize göre.

• Yatay kesinlikle daha iyi bana göre.
  • Dik yatay farketmez o kadar.Oda sıcaklığı önemli aslında.
  • dik kullanınca devrilir mi 1.5 senedir 1 kere yan çalıştırmadım biri de demiş dik olunca hava dışarı çıkmaz ne alemsiniz yahu azcık fizik bilginiz olsa ısınan havanın yükseleceğini bilirdiniz makinanızda dikse sıcak hava yukarı daha kolay çıkar. ayrıca bu makinanın altı ısınıyor. yatay koyunca o kısım havayla temaz etmezse ne olur? koyduğunuz yeri bile ısıtır. dik koyarsanız her halukarda makina daha az ısınır çünkü o yüzey havayla temas eder ve daha kolay soğuma yapar.

quote:

dik koydugumuz zaman yukarı asagı cıkmak zorunda kalıyor ve yukarı cıkarken zorlanıyor

bluray dağcı mı arkadaşım? neye zorlanacak allah aşkına nerenden uydurup yazıyorsun çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.