Şimdi Ara

PS3 Slim IC TEMIZLIK ***138 FOTO*** TERMAL MACUN UYGULAMASI, FULL MONTAJ REHBERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
15
Favori
24.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 40'lık fat makinenin fanı 2-3 haftadır deli gibi çalışıyor şu fan temizleme işlemindeki ses gibi çıkıyor özellikle cod b.ops oynarken.İçini açacaktım bi tozları falan temizleyeyim diye ama bir rehber bulamadım.Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Güzel bir rehber hazırlamışsın tebrik ederim hocam.
  • harika bir paylaşım olmuş ellerine sağlık konu sabitlenirse dahada harika olur
  • Çok uğraşmışsın gerçekten eline sağlık belki 1-2 yıl sonra işime yarayabilir.
  • http://forum.donanimhaber.com/PS3_Fani_Yardim_!/m_50172024/tm.htm Buradada Şikayetimi Belirttiğim Gibi :

Arkadaşlar Ps3 Açtığımda Genellikle Pek Sorun Çıkarmasada Oyuna Girdiğim Zaman Fan Acayip Çalışıp araba Motoru Gibi Ses Çıkarıyor Sizdede Böylemi oluyor Acaba ? Belki İçerisindeki Tozlanmadan Kaynaklanıyor Olabilir Mi ? Lütfen Yardımcı Olun.

Benim Ps3 80 GB No Slim
  • Ben bunu yaparken terlemekten makina paslanır
  • ''abi sen ne yaptın ya..'' iç tasarım müthiş tebrikler SONY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVIC -- 23 Haziran 2011; 23:26:55 >
  • Bir kisi ancak bu kadar ayrintili,bol resimli ve güzel bir anlatim yapardi. Eline saglik harika olmus gercekten

Konunun üst kisima sabitlenmesi gercekten mantikli olur.
  • Allah razı olsun kardeş
    Kolay değil hem foto çek hem açıklamayı yaz hem fotoları yayımla büyük uğraş,büyük çaba ellerine sağlık
  • valla tebrik ederim başarılı bir çalışma
  • Çok güzel bir çalışma olmuş ama ben böyle bir işe kalkışamam
  • Konsolu söküp tekrar toplayanlar genelde bolca vida arttırıyorlar. Kalın kasa PS2'de bende vida arttırmıştım hatta. Daha sonra tekrar nereye takacağımı bulamamıştım.

Sen bu konuda temiz iş çıkartmışsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Eski fat kasa ps3'ümü abartısız söylüyorum 30 kere söküp takmışımdır.O yüzden zerre korkum yok ama garantisi devam ediyor slim makinemin.

"Yalama" diye tabir ettiğimiz hadiseyi bile geçmişti o rahmetli ruhu şad olsun GT5'e doyamadan göçtü.

Çok detaylı bir anlatım olmuş elinize sağlık buna benzer detaylı bir anlatım bulursam benim şişko 80gb kasayı sökeceğim yakında,30dk içerisinde uçak motoruna bağlıyor fanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Ben bunu yaparken terlemekten makina paslanır

aynen
  • Hocam eline sağlık harika bir konu olmuş. Fotoğraflar ve anlatım 10 numara.
  • Herkese tesekkurler, begenmenize sevindim.

Zaten bunlari hazirlayip buraya koymak, makineyi acip toplamaktan belki 2 kat daha uzun suruyor
  • Çok faydalı bi konu olmuş gerçekten teşekkürler...
  • hocam ellerine sağlık, ciddi anlamda süper bir rehber olmuş. konu kesinlikle sabitlenmeli
  • bravoecho
    harika olmuş,ellerine sağlık.
  • Dostum eline, koluna, fotograf makinana sağlık.

Ben de meraklıyımdır laptop vs söküp temizlemeye ama benim PS3 daha 2 aylık.

Garantisi bitsin bu rehber işime yarar mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 24 Haziran 2011; 9:23:13 >
  • Benimde slim cihazımın garantisi devam ediyor garanti bittikten sonra uygularım heralde :)

Süper paylaşım teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.