Şimdi Ara

ps3 Slim Kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2.el olarak aldığım ps3 slim oyun esnasında veya menüdeyken birden ekran donuyor ardından fişi çekilmiş gibi kapanıyor. Tekrar açtığımda yine oluyor kablolarını çıkarıp recovery mod da restore file system yapıp hatayı onarıyor 1-2 saat çalışıyor ardından yine aynı sorunu veriyor bunun sebebi ve çözümü nedir lütfen yardımcı olun.Teşekkürler

• monosapient kullanıcısına yanıt
    Sarı ışık hatası veriyor olabilir mi? Konsol kapanırken ışıklarına dikkatli bakın.
  • direkt kapanıyor ustacım hiç ışık yanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: monosapient

Arkadaşlar merhaba. 2.el olarak aldığım ps3 slim oyun esnasında veya menüdeyken birden ekran donuyor ardından fişi çekilmiş gibi kapanıyor. Tekrar açtığımda yine oluyor kablolarını çıkarıp recovery mod da restore file system yapıp hatayı onarıyor 1-2 saat çalışıyor ardından yine aynı sorunu veriyor bunun sebebi ve çözümü nedir lütfen yardımcı olun.Teşekkürler

2. el aldıysan sorun çok normal geri ver bence
  • 120 GB Makina mı O Cok Isındığından Dolayı Kapatıyordur Kendini Fan Sesi Cıkartıyor mu ?
  • evet 120 gb ses çıkıyor ama fazla değil. entresan durum ise bazı zaman tık demyor 10 saat oynuyorum sorun çıkarmıyor, kapatıyorum sabah kontrol için açıyorum tak diye donup kendini kapatıyor. sorun ısınmadan ise ne yapmam gerekli, bir kaç forumda da hard diskten kaynalanıyor olabilir yazmışlar.
  • Biz de ilk çıktığında bu kasadan almıştık 120 gb 1000 küsur liraya hâlâ kullanıyorum taş gibi makina nazar değmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Xbox one x donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyimde ps3 slim eadp-200dp a model önce görüntü donuyor sonra filden çekilmiş gibi kapanıyor tekrar açtığımda hemen kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.