Şimdi Ara

PS3 sorun ve İzmirde tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar PS3üm inanılmaz fazla donmaya başladı. Bi oyuna girerken bile donuyor. 1-2 haftadır böyle. Sanırım bi bozukluk var.

Halen garantili PS3 ve acaba aldigim sony mağazasınamı götüreyim? yoksa izmirde neresi PS3 tamir ediyor. Sorun bluray player degil zannediyorsam, cunku hafizada yuklu oyunlarda bile PS3 takiliyor.

Ayrica sony ye versem ps3 ü ne kadar zamanda geri alabilirim?
    teşekkürler.

• madem garantisi devam ediyor en mantıklısı yetkili servise götürmen başka yerlere götürmen senin açından iyi olmaz hem ücret ödersin hemde herhangi bi aksi durumda muhatap bulamazsın serviste enfazla kalacağı 30 günü geçmez geç olsun ama güç olmasın umarım sorunun en kısa zamanda hallolur geçmiş olsun
  • Tekno marketlerden birinden aldıysan oraya sorabilirsin, yetkili servise yönlendirirler diye düşünüyorum. Geçmiş olsun!
  • Dostum bu işlerde garanti kapsamında yetkili servislere git kesinlikle.. Çünkü eloktronik cihaz ve ucuz olmayan bir cihaz küçük dükkanlarla bu iş olmaz başın yanar uğraşır durursun sonra
  • İzmirdeysen TEKNİK TV ve bir tane daha var teknik tvye ver arkadaşım.Daha hızlı geri dönme olur sana.
  • arkadaşım aynı sorun bende var hatta daha ilerlemiş durumda ilk başlarda senin gibi oldu sonra dahada ilerledi açılırken hdd ışığı sürekli yanıyor ve geç açılıyordu makine neyse format attı makina kendine biraz düzel bir oyun takayım dedim ilk defa bir oyun cd taktığında yükleme yapar ya orda donuyor ve o kalıo bide hada açılmıor bende teknik servise verecem istanbul kadıköy civarında teknik servisi iyi olan hangisi bende ps3 garantisiz
  • Konuyu açan arkadaşa söylüyorum, garantili diyorsunuz cihaz o halde kesinlikle normal teknik servis hizmeti veren dükkanlara götürmeyin, yetkili servis neresiyse oraya bırakın, ps3 lere burada tamir yapılmıyor eğer sorun tespit ederlerse değişim olur cihazınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.