Şimdi Ara

ps3 süper slim 12 gb kırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 12 gb süperslim cech 4202A modeli var 4.46 versiyonda bunu kırmamda yardımcı olucak biri varmı acaba.

• Balkondan aşağı atsana.
  • Çekiç yoksa veriyim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline her turlu sert bi cismi alarak var gucunle vurursan kirilacaktir. Kolay grlsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yardımcı olayım.Superslim makinalar asla tam anlamı ile kırılamıyor.Yani official dediğimiz makinanın kendisinde olan yazılımdan homebrew yazılıma geçip oynamak imkansız.Ancak 4.80 sürümüne güncellerseniz makinayı ( buraya dikkat edin eğer ki makinayı otomatik güncellerseniz 4.81 olur ve bir başka açık bulunana kadar o makinede hiç bir korsan oyun oynama hakkınız kalmaz, usb ile 4.80 sürümüne güncellemeniz lazım ) HAN exploit adını verdiğimiz yazılım ile elinizde PKG dosyası bulunan her oyunu yükleyebilirsiniz.Bu süreç oldukça uzun ve yorucu ancak elinizdeki tek yöntem bu.Bu süreç ile ilgili Türkçe herhangi bir kaynak yok.İngilizce sitelerden ve videolardan faydalanarak yapabilirsiniz ancak.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    ya ben 4.46 dan 4.81 ardından 4.83 yaptım şuanda sistemi geri alıyor cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

ya ben 4.46 dan 4.81 ardından 4.83 yaptım şuanda sistemi geri alıyor cihaz.
    Geri alma diye bir şey yok geçmiş olsun.PS3 makinalarda upgrade vardır downgrade yoktur.E3 NOR Flasher adını verdiğimiz bir aygıt ile Slim makinalerde bazı koşullarda downgrade yapılabiliyor ancak Superslim'de bu mümkün değil.4.83'e güncellediyseniz ve eğer ki hala oyun satın almayacaksanız cihazınızı letgo'dan satın ve 3.55 versionda kırılmış bir slim makina satın alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    bakırköyde bir yeri aradım adamlar düşürebiliyoruz diyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

bakırköyde bir yeri aradım adamlar düşürebiliyoruz diyor ama
    Yukarıdaki arkadaşların yaptığı şakalar gibi ancak yere düşürebiliyorlardır kardeşim başka türlüsü mümkün değil. Yada belki komple anakart değişimi yapıyorlardır ama mantıklı değil yani senin 4.83 boardını ne yapsınlar onlarında bir işine yarayacağını sanmam.Şu anda 4.83 makinalarda backup injection bile mümkün değilken versiyon düşürmek imkansıza yakın.Belki gelecekte ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.