Bildirim
PS3 SUPER SLIM 500GB HDD ÇIKARTINCA ÇALIŞMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemi tam hatırlamıyorum ama,HDD di yi takarken yapılan işlemi yap.ps3 yazılımlı bir flash ı makinaya tak tekrar format at.görmesi lazım.bendeki makina 16gb.HDD siz di,harici HDD takmamışken çalışıyordu.sendekinide çalışması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: puppet53
işlemi tam hatırlamıyorum ama,HDD di yi takarken yapılan işlemi yap.ps3 yazılımlı bir flash ı makinaya tak tekrar format at.görmesi lazım.bendeki makina 16gb.HDD siz di,harici HDD takmamışken çalışıyordu.sendekinide çalışması lazım
yazılımı nereden indirebilirim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ascend
quote:
işlemi tam hatırlamıyorum ama,HDD di yi takarken yapılan işlemi yap.ps3 yazılımlı bir flash ı makinaya tak tekrar format at.görmesi lazım.bendeki makina 16gb.HDD siz di,harici HDD takmamışken çalışıyordu.sendekinide çalışması lazım
yazılımı nereden indirebilirim hocam
ben HDD takıp makinaya format atarken sony nin kendi sitesinden indirmiştim.herhangi bir yazılım olur .zaten güncellemeyi kendi yapıyor. -
quote:
quote:
quote:
ben HDD takıp makinaya format atarken sony nin kendi sitesinden indirmiştim.herhangi bir yazılım olur .zaten güncellemeyi kendi yapıyor.
tamam hocam çok teşekkürler
-
quote:
quote:
http://tr.playstation.com/ps3/support/system-software/
şuradan indir flasha at.yanlış haatırlamıyorsam flash ta PS3 diye dosya aç bunu onun içine at
-
quote:
quote:
quote:
http://tr.playstation.com/ps3/support/system-software/
şuradan indir flasha at.yanlış haatırlamıyorsam flash ta PS3 diye dosya aç bunu onun içine at
HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER HALLETTİM. BU ARADA UPDATE DOSYASINI PS3 KLASÖRÜNÜN İÇİNE UPDATE KLASÖRÜ OLUŞTURUP ORAYA ATMAK GEREKİYORTMUŞ
ÇOK TEŞEKKÜRLER
-
500 gb ps3ün bourdunda 16 gb yok diye biliyorum sadece 12 -gb ın bordunda var hdd takınca o devere dışı kalıyor iye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akpli ateist
500 gb ps3ün bourdunda 16 gb yok diye biliyorum sadece 12 -gb ın bordunda var hdd takınca o devere dışı kalıyor iye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
12gb dediğimiz 16gb zaten. 12gb diye geçiyor. benim bildiğim hepsinde 12gb flash var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X