Şimdi Ara

PS3 TE ARTIK FPS OYNAMAK DAHA KOLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü gg de gördüm. fps oyun oynamak zor geliyordu. bu ürün sayesinde ps3 e klavye ve mouse takılarak mouse ve klavyeyle eski günlerdeki gibi (counter mesela ) oynamak mümkün.

bunu deneyen arkadaşımız varmı hiç. deneyipte deneyimini aktaran bi arkadaş varsa bende almayı düşünüyorum.
    ürünün videosu aşağıda. gg deki fiyatı 88 TL mi neydi.

ahanda ürün. sisaxisle fps yi bi beceremedim gitti

http://www.youtube.com/watch?v=MKwDUhtVqbU

• Fiyatı bence pahalı. İçerisinde klavye mouse vs bütün aparatlar varsa ayrı tabiiki. Ama videodan da görüldüğü üzere yine de mouse hassasslığını veremiyor geç dönüyor gibi. Birazda analogdaki gibi tam tur dönüyor gibi geldi:) Optik mouse ile de kullanamamış videodaki arkadaş. Toplu mouseu şimdi nereden bulacağız ki:) Güzele benziyor yine de denemek lazım. Ama sadece dönüştürücü içinse o rakam bence pahalı.
  • walla hocam beceremiyorum fps oyunları bi türlü.
    banada pahalı geldi. shopto da falan olsa alınır. yurtdışında satan bi firma bulmak lazım aslında.
    en güzeli o
  • Valla ne söyleyeyim ben çok rahat FPS oynuyorum.Sizin oynayamayışınıza şaşıyorum.Şimdiye kadar PS3'te beceremediğim FPS yok. Hayret ürün gereksiz ve pahalı bence.Benim yorumun.
  • analogla oynamak bana daha çok eğlenceli geliyor
  • forumda okumuştum ps3 e klavye mouse bağlasan bile pc deki gibi olmuyormuş. geç dönüyormuş. e geç döndükten sonra napim ben onu. gamepade bende zamanla alıştım. fps 1 oyun bul, 3-4 saat oyna. mutlaka alışırsın. ayrıca gamepad parasına kalkıp ufacık 1 parçayı almakta mantıksız bence. birde koltukta oyun oynarken klavyeyi mouse u nereye koyacaz. gamepadi elimize alıp oynuyabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 19 Eylül 2009; 23:59:05 >
  • Normal Microsoft Klavye de oluyor Wireless usbyle bağlanan. Mouse'u denemedim ama klavye çok güzel çalışıyor text yazmak için
  • banada
    quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

analogla oynamak bana daha çok eğlenceli geliyor
  • Analogla ilk oynadığımda hiç zevk alamadım. Oynadıkça alışıyorsunuz, biraz sabır. Sonra süper!...
  • bende ilk ps3 te fps oynadığımda bu böyle gitmez diyordum ama alıştıktan sonra çok iyi oynamaya başladım.örn:team fortress 2 de oynayanlar arasında 8. olmuştum
  • o zaman ona vereceğimiz parayla killzone alacaz. kasacaz. en mantıklısı bu gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrmr

o zaman ona vereceğimiz parayla killzone alacaz. kasacaz. en mantıklısı bu gibi görünüyor.

evet. o paraya ufacık bağlantı parçası alacağına git yeni bir oyun al daha iyi. nfs shift, uncharted 2, mw2, fifa 2010, pes 2010, nba 2k10 vs...

ayrıca videodan gördüğüm kadarıyla smart joy frag pc mouse hassaslığından epeyce uzakta. sanki gamepadle oynuyormuş gibi sağa sola dönüyor. bi ağırlık var kontrollerde. bi ara bu smart joy frag i ps2 için almayı düşünmüştüm. pahalı diye vazgeçmiştim. iyiki almamışım. smart joy frag bile playstationda mouse hassasiyetini veremiyor. sonuç olarak gamepade devam. klavye mouse pc nin işi belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 20 Eylül 2009; 0:15:09 >

• Arkadaslara katiliyorum.Acikcasi bu tarz ürünlerden pek saglikli calisanini görmedim duymadim.Joypad'e zaman icerisinde alisirsiniz hem daha zevkli hem de konsolun ruhudur Joypad.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • inanın ps3 ün oyun koluna okadar alıştım ki klavye mouse bana daha zor geliyor.ve hatta bilgisayarda fps tarzı oyunları oyun koluyla oynamak istiyorum ama oyunlar destek vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

inanın ps3 ün oyun koluna okadar alıştım ki klavye mouse bana daha zor geliyor.ve hatta bilgisayarda fps tarzı oyunları oyun koluyla oynamak istiyorum ama oyunlar destek vermiyor.

vermesinde zaten. pc de gamepad ile fps asla oynamam. gamepad ile fps oynamak oyun konsollarında zevkli oluyor. pc de asla. klavye ve mouse un o milimetrik hassasiyetiyle sniper rifle ile head shot yapmanın keyfi paha piçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 20 Eylül 2009; 0:23:47 >
  • ben battifield 'de headshotu çok rahat yapıorum alışma meselesi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.