Şimdi Ara

### PS3'te hangi tür (konu olarak) oyunların olmasını istersiniz ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Oyun yapımcıları zaten hertür oyuna destek verişyorlar...

Bu konuda çokta sıkıntımız yok açıkcası..

her tür oyuna destek vermiyorlar, madem sıkıntın yok hergün neden GTHD oynuyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heihachi Mishima

quote:

her tür oyuna destek vermiyorlar, madem sıkıntın yok hergün neden GTHD oynuyorsun ?

öncelikle beni güldürdüğün için sağol

GT zaten benim en cok sevdiğim oyunlardan birisi..ps1'den beri oynarım..
    sıkılmadanda oynadığım bir oyundur.. GTHD

Şöyle söylim ozaman ben sıkıntı yaşamıyorum..

Fakat seni unutmuşlar.. Umarım seninde istediğin oyunlar biran önce cıkar

• quote:

quote:

quote:

öncelikle beni güldürdüğün için sağol

GT zaten benim en cok sevdiğim oyunlardan birisi..ps1'den beri oynarım..
    sıkılmadanda oynadığım bir oyundur.. GTHD

Şöyle söylim ozaman ben sıkıntı yaşamıyorum..

Fakat seni unutmuşlar.. Umarım seninde istediğin oyunlar biran önce cıkar

sen dar bir çerçevede bakıyorsun olaylara bence biraz araştırma yap.Değişik oyunlar PS3'ün gücüyle beraber çıkacaktır.Biraz GTHD nin dışına çık.

• hocam fikrimi değiştirdim ben erotik bazlı oyunlar istiyorum. uyuyan devi, yani ps3'ü ayağa kaldıracaklar oyunlar istiyorum.
  • quote:

sen dar bir çerçevede bakıyorsun olaylara bence biraz araştırma yap.Değişik oyunlar PS3'ün gücüyle beraber çıkacaktır.Biraz GTHD nin dışına çık.

Yine güldürdün beni

Beni izlemeye devam et... Yeterince oyun oynuyorum zaten..
  • eski çağda ormanda yaşam mücadelesi verdiimiz bir oyun isterdim böle kendi ilkel silahlarımızın olduğu.Dinazorlarla fln kapıştıımız.Dino crisis oyunu müthişti ama teknolojik silahlarla oynuorduk.Buna benzer adventure action oyunları olmalı bence next gen konsollarda daha göremedik henüz böyle oyunlar.Uncharted drake's fortune gelicek sadece istediim tarza benzer ama ben daha serbest bir oyun düşünüorm.
  • quote:

quote:

Yine güldürdün beni

Beni izlemeye devam et... Yeterince oyun oynuyorum zaten..

sen bence gülmüyorsun.. GTHD de kacıncı oldun bugün ?

• beni bir oyunda en çok cezbeden şey devasa büyüklükte yaratıkların olduğu hafif sisli yada karanlık mekanların olduğu rahatsız edici bir atmosferde ve çok çeşitli canavarların olduğu hep aynı yaratıklarla dövüşmek bi zaman sonra bayıyo sürekli değişik yaratıklar olacak ve bol bol vahşet kan olacak yani kısacası god of war gibi bir oyun bu gibi oyunlar piyasada çoğalsa iyi olurdu sonra birde far cry gibi balta girmemiş ormanların olduğu tamamen vahşi doğada geçen ve grafik olarak muhteşem denebilecek bütün oyunları oynarım ve severim
  • flight simulator train simulator ve özellikle de hard truck olsun yüksek çözünürlükte oynasak
  • Resident Evil,Silent Hill,Fatal Frame gibi korku oyunlarının olması isterim.

Fable gibi rpg oyunlarının olması istiyorum paso japon ogelerine sahip rgp oyunları var Sony konsolunda tamam Japon ogelerine sahip oyunlara asıgım ama birazda orta dünya ozelliklerine sahip yada o dünyayı andıran Rpg oyunları cıksın onada asıgım mesela X box 360 suan o dengeyi cok güzel kuruyor Final Fantasy'de bir yere kadar

Dmc,Heavenly Sword ve God of War gibi oynarken parmak uclarımızı su toplatıcak cinsten saf aksiyon oyunları cıksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Resident Evil,Silent Hill,Fatal Frame gibi korku oyunlarının olması isterim.

Fable gibi rpg oyunlarının olması istiyorum paso japon ogelerine sahip rgp oyunları var Sony konsolunda tamam Japon ogelerine sahip oyunlara asıgım ama birazda orta dünya ozelliklerine sahip yada o dünyayı andıran Rpg oyunları cıksın onada asıgım mesela X box 360 suan o dengeyi cok güzel kuruyor Final Fantasy'de bir yere kadar

Dmc,Heavenly Sword ve God of War gibi oynarken parmak uclarımızı su toplatıcak cinsten saf aksiyon oyunları cıksın

aynı fikirdeyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.