Şimdi Ara

### PS3'te hangi tür (konu olarak) oyunların olmasını istersiniz ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat ederseniz oyun konusu olarak nerdeyse firmalar artık oyun konusu bulmakta zorlanıyorlar (uzun süredir takip ettiğim level ve yabancı dergilerin oyun yapımcılarıyla yaptıkları röportajlar kaynak olabilir)

resident serisi , alon in the dark, gran turismo , colin mcray yada buna benzer oyunlar ps1 den beri hep klasik olarak devam ediyor.

siz olsaydınız oyun konusu olarak neler düşünürdünüz konular neler olurdu ? değişik fikirleri görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heihachi Mishima -- 22 Haziran 2007; 16:48:36 >

• Metal Gear...

• quote:

Orjinalden alıntı: Heihachi Mishima

Arkadaşlar dikkat ederseniz oyun konusu olarak nerdeyse firmalar artık oyun konusu bulmakta zorlanıyorlar (uzun süredir takip ettiğim level ve yabancı dergilerin oyun yapımcılarıyla yaptıkları röportajlar kaynak olabilir)

resident serisi , alon in the dark, gran turismo , colin mcray yada buna benzer oyunlar ps1 den beri hep klasik olarak devam ediyor.

siz olsaydınız oyun konusu olarak neler düşünürdünüz konular neler olurdu ? değişik fikirleri görelim

Forever EİNHANDER&ONE&R-TYPE FİNAL.sen anladın.Cidden bu tarz oyunlar istiyruk.

• quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Metal Gear...

metal gear - metal gear bıktırdınız valla...

zaten oyun sormadım konu sordum dostum, gerci metal gear serileriden konu herzaman farklı olmuştur. ama içerik olarak farklı oyun türleri lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

quote:

Orjinalden alıntı: Heihachi Mishima

Arkadaşlar dikkat ederseniz oyun konusu olarak nerdeyse firmalar artık oyun konusu bulmakta zorlanıyorlar (uzun süredir takip ettiğim level ve yabancı dergilerin oyun yapımcılarıyla yaptıkları röportajlar kaynak olabilir)

Forever EİNHANDER&ONE&R-TYPE FİNAL.sen anladın.Cidden bu tarz oyunlar istiyruk.

evet bende r-type tarzı ama serbest oyunlar istiyorum r-type pist dışından farklı yerlere çıkamıyoruz.

• Bence Resistance'ın konusu gayet uygun..

Chimera'ların metabolizmaları, normal bir insanınkinden 10 kat daha fazla çalışıyor ve bu da vücutlarının çok daha ısınmasına sebep oluyor. Chimera'ların arkadalarındaki diken şeklindeki birbirine borularla bağlanan sistem de soğutma sistemi. Buradaki gönderme kendini açıkça belli ediyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 22 Haziran 2007; 17:10:41 >
  • futbol maçını taraftar olarak izlemek temalı bir oyun isterdim.. yeşil sokak haliganları gibi
  • Call of juarez çok güzeldi..bir kovboy temalı oyun isterim...Diablo gibi action-rpg isterim..
  • Vampire Bloodlines, Kotor, Oblivion tarzı oyunları çok seviyorum. Bu tarz oyun pek çıkmıyor ama çok uzun vadeli ve sürükleyici olduğu için seviyorum. Buna ağırlık verseler güzel olur. Xbox360'ta Mass Effect çıkacak Ps3'te bu tarz bir oyun duymadım. Folksoul var sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aced

Call of juarez çok güzeldi..bir kovboy temalı oyun isterim...Diablo gibi action-rpg isterim..

kovboy temalı gun var mütişama ps3 oyunu deil
  • ben herkesin bize düşman olduğu bir oyun isterdim. yani öyle olucakki hayatta kalma savaşı wericez. bir nevi en çok arananların başında olupta şehirde lay lay lom dolaşıcaz.
    bence iyi olurdu
  • DIABLO III konulu bir oyun istiyorum
  • Ben Adventure ve Action/Adventure isterim. senaryom da hazır. Kafka sevdiğim bir yazar. Kitaplarından güzel adventure oyunları olabilirdi hatta adventure oyun yapımcıları ile mailleşmiştim, konu olarak adventure için çok iyi dediler ama akıllarına yatmadı. Kafka'nın "Şato" ve "Dava" kitapları gizemli bir atmosferde kahramanın paranoyalarını çok iyi yansıtan bir adventure oyunu olabilirdi.
  • Ben onimusha ve resident evil serisini çok seviyorum, ağırlıklı olarak bu seri ön plana çıkabilir, GENJI yide ps2 de çok sevmiştim ama ps3 ü pek beğenmemiş millet, tabi ben oynamadım, belki severim yine
  • oyun olsunda ps3 te farketmez yeterki oyun çıksın..
  • gerilim isterdim DAHA FAZLA RE DAHA FAZLA FATAL FRAME DAHA FAZLA ÖĞELERLE İÇ İÇE!!!

ACTİON İSTERDİM,DAHA FAZLA ADRENALİN DAHA FAZLA HEYECAN,DAHA FAZLA VURDUM DUYMAZLIK:-)
  • mükemmel fikirler var arkadaşlar , herkesi bekliyoruz herkesin aklında şöyle bir oyun yapsalar hit olur yada şu konulu bir oyun çok zevkli olacaktır demiştir, herkes değerli görüşlerini burda anlatsın gerçekten konu çok zevkli
  • ama SONUÇ yok üstad....MALESEF!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

ama SONUÇ yok üstad....MALESEF!!!

her konuda sonuç mu bekliyorsun ? burası sony nin capcomun namco nun yada diğer oyun şirketlerine açılan bir pencere değil, öyle olsaydı o zaman bir sonuç bekliyebilirdik.Kendi içimizdeki değişik fikirleri okuyoruz belki ilerde burdan çıkan insanlar oyun yazılımda çalışacak insanlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heihachi Mishima -- 22 Haziran 2007; 22:30:10 >
  • Oyun yapımcıları zaten hertür oyuna destek verişyorlar...

Bu konuda çokta sıkıntımız yok açıkcası..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.