Şimdi Ara

PS3'TE NFS CARBON??FİKRİ OLAN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nfs tutkunu olarak ps3 aldığım günden beri bu oyun kafamda acaba bu oyun ps3 de nasıl pc ile farkları bariz mi yoksa hiç gerek yok aynı almaya gerek yok mu dersnizi??FORMULA 1 de alıcam fakat sokaklarda gzemek modifiye falan farklı olsun die bunu da kafamdan çıkartamadım fakat grafikler falan kötü dedikoduları var bir de yeni nfs gelicek tabi sizce ne yapmalı bu oyunu oynayanların fikirleri nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 28 Mayıs 2007; 21:32:19 >

• grafik tabiki daha iyi fakat oyun aynı deymez bence o kadar paraya... f1 de bir süre sonra sıkar bayarsın bence başka oyun bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

grafik tabiki daha iyi fakat oyun aynı deymez bence o kadar paraya... f1 de bir süre sonra sıkar bayarsın bence başka oyun bak...

bencede başka oyun tavsyesi istiyosan verebilirim örneğin NBA STREET HOMECOURT
  • Arkadaşım benden tavsiye Carbon'dan uzak dur. Hakikaten kötü bir oyun, hele ki Most Wanted'ın üstüne hiç yakışmıyor seriye. Bence biraz bekle, NFS Pro Street geliyor, ileride onu alırsın. Şimdilik paranı başka bir oyuna yatır, elinde MotorStorm yoksa onu edin bence. NFS gibi modifiye yapamazsın ama NFS dışında araba yarışı oynamayan, simulasyon tarzı oyunları beceremeyen bendeniz MotorStorm'dan çok zevk aldı, sana da tavsiye ederim.
  • resmen sayenizde carbondan vazgeçmiş bulunmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 28 Mayıs 2007; 23:08:27 >
  • pcde oyna ps3 icin pcde olmayan oyunlari al bence pc oyunu varken benim aklimdan bunlar gecer anil olm pc icin 5ytl ps3 icin100ytl oduyorsun al ayni oyunu pcye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogg

resmen sayenizde carbondan vazgeçmiş bulunmaktayım

sakalımız yokki sözümüz dinlensin
    konuşuoz ama boşa ooo ooo
  • yok kanka ya senin sayende zaten vageçtim maksat destek olsun arkadaşlar da farklı sölemiyor zaten seni desteklior
    quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: ogg

resmen sayenizde carbondan vazgeçmiş bulunmaktayım

sakalımız yokki sözümüz dinlensin
    konuşuoz ama boşa ooo ooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 29 Mayıs 2007; 0:54:30 >

• Arkadaşa da diyorum git Motorstorm al-naapıcan bu saatten sonra CARBON u diye dinletemiyorum..

Aldığım cevap ''OĞĞLUM EGZOZ TAKICAMMSSS'' tarzı bişi oldu ve bende uzaklaştım ordan
  • arkadaşım carbon filan hikaye eğer araba yarışlarında modifiyeye meraklıysan al bir 360 yanındada forza2 bide direksiyon setini kaptınmı pistler senindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

arkadaşım carbon filan hikaye eğer araba yarışlarında modifiyeye meraklıysan al bir 360 yanındada forza2 bide direksiyon setini kaptınmı pistler senindir.

yanınada tom ve jerry oyunu al ayni grafiklerde nasıl olsa

• ehe ne komik şeysin sen öyle. tom ve jerry miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

ehe ne komik şeysin sen öyle. tom ve jerry miş

hacı bence sen tartışmalara girme bu yeni üyelikle Mazallah sınırsız ban yersin yine
  • PS3 versiyonu varmı yok mu bilemiyorum ama bende PS2 için alacaktım geçen ay. Almadan önce malum yığınla para vereceğim için ilk önce oyunu PS2 cafelerde bi oynayayım diye düşündüm. Haliyle gittim baktım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki oyunun grafikleri iğrenç, hele hele gran turismo 4 ü oynadıktan sonra insanda PS1 oyunu oynuyormuş gibi bi his veriyor. Hadi grafik olmadı oynanabilirlik de yok merette. Şimdi ben bu oyuna tutup 100 küsür milyon vermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.