Şimdi Ara

PS3 te online oynanan oyunlar arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MOTORSTORM
    PES 2010 bunlardan başka online oynanan oyunlar var mı varsa adlarını yazar mısınız ?

• Neredeyse hepsi.
  • Zor be
  • Bc 2
  • piyasadaki oyunların nerdeyse 10 da 8 i onlineyi destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

piyasadaki oyunların nerdeyse 10 da 8 i onlineyi destekler.

E bi zahmet olsun yani
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37480580/mpage_1/key_/tm.htm bu konuyu kullanırsan daha ciddi ve hızlı cevap alırsın
  • MAG
  • Kusura bakmayın ama çok saçma bir soru.
  • Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim.

Anladıysam Arap olayım. Bilmece gibi konuşmussun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim.

Anladıysam Arap olayım. Bilmece gibi konuşmussun.

• quote:

bahsettiğin gibi bir oyun varmı?
  • soru çok acayip onlineye girmeyeceksen niye online oyun arıyorsun?
    onlineye niye giremicen?
    hangi oyunun online moduna para gerekiyor, psn den online mod parasız.
  • quote:

Anladığım kadarıyla oyunun sadece online modu olucak(mag,cs) fakat bu oyunda online oynayamayacağız.

• Cidden konu cok sacma olmus,tamam ana konu kaldirildi ama her aklina esen konu aciyor biraz dikkat.Üst yönetim umarim yaptigi hatadan döner ve su ana konu olayini tekrar geri getirir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.