Bildirim
PS3 te online oynanan oyunlar arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neredeyse hepsi. -
Zor be -
Bc 2 -
piyasadaki oyunların nerdeyse 10 da 8 i onlineyi destekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: super2000-TR
piyasadaki oyunların nerdeyse 10 da 8 i onlineyi destekler.
E bi zahmet olsun yani -
http://forum.donanimhaber.com/m_37480580/mpage_1/key_/tm.htm bu konuyu kullanırsan daha ciddi ve hızlı cevap alırsın -
MAG -
Kusura bakmayın ama çok saçma bir soru. -
Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim.
Anladıysam Arap olayım. Bilmece gibi konuşmussun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
quote:
Online seçeneği olup online modu sadece menüde gözüken oyun arıyorum bende ama kesinlikle online oyuna giremicez. Varmı böyle bir oyun ? Gerekirse online moduna sonradan para verebilirim.
Anladıysam Arap olayım. Bilmece gibi konuşmussun.
-
quote:
bahsettiğin gibi bir oyun varmı? -
soru çok acayip onlineye girmeyeceksen niye online oyun arıyorsun?
onlineye niye giremicen?
hangi oyunun online moduna para gerekiyor, psn den online mod parasız. -
-
quote:
Anladığım kadarıyla oyunun sadece online modu olucak(mag,cs) fakat bu oyunda online oynayamayacağız.
-
-
Cidden konu cok sacma olmus,tamam ana konu kaldirildi ama her aklina esen konu aciyor biraz dikkat.Üst yönetim umarim yaptigi hatadan döner ve su ana konu olayini tekrar geri getirir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X