Bildirim
Gamepad ile oynanan oyunlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eger titresim de var ise ozellikle nfs serilerini tavsiye ederim.sahsen bende rumblepad 2 var titresimle nfs undercover tadindan yenilmiyor. -
sistemim o kadar iyi değil, titreşim de yok. Logitech Chillstream PC Gamepad aldım. -
Bilgisayarınız eskiyse Devil May Cry 3 önerebilirim. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Hatta daha sonra Devil May Cry 4 ü de deneyebilirsiniz. Belki bilgisayarınız açar. -
Bıonıc Komando yanlız 2d olanı segıl , son cıkanı , emınım hosuna gıdıcektır , ılerleyınce bayabılıyor ama takılırsın bayana kadar -
pekala 2 oyunu da attım torrent listesine. başka önerisi olan? yarış/spor gibi gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahbob
eger titresim de var ise ozellikle nfs serilerini tavsiye ederim.sahsen bende rumblepad 2 var titresimle nfs undercover tadindan yenilmiyor.
Rumblepad 2 ile süper oluyor, arkadaşın sistemi iyi olsa kesinlikle tavsiye edilir. Ayrıca futbol oyunlarının zevkide bir başka, tabii oynayacak 2. kişi varsa. -
bence futbol oyunları ve dövüş oyunları için ideal -
bende bakıyorum benzer oyunlar.
özellikle dövüş oyunlarından hangisini tavsiye edersiniz. -
pes 10 oyna daha ne ıstıyosn -
Street Fighter:) Yeni versiyonu dışında eski atari salonu versiyonlarınıda tavsiye ederim.
Prince Of Persia serileri kesinlikle gamepad ile oyananması gerken oyunlar bence. -
Pes 10 oynıyorum zaten de 7/24 sıkıyor. -
@Xu7h
pes zaten banko
başka oynadığın oyunlar varmı.özellikle kolla oynanıp zevk veren. -
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
@Xu7h
pes zaten banko
başka oynadığın oyunlar varmı.özellikle kolla oynanıp zevk veren.
nfs veya GTA :D aklıma geldikçe yazarım -
en güzelleri pes serisi fıfa serisi nfs , nba.... -
kesinlikle grid ben gamepadle oynadım süper bişi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X