Şimdi Ara

Gamepad ile oynanan oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir gamepad aldım ve pc'yi lcd tvye bağlayıp oyunlar oynamak istiyorum. yani kısaca gamepad ile oynanan ve zevk veren oyunlar nelerdir? PES ve NBA'i oynuyorum.

• eger titresim de var ise ozellikle nfs serilerini tavsiye ederim.sahsen bende rumblepad 2 var titresimle nfs undercover tadindan yenilmiyor.
  • sistemim o kadar iyi değil, titreşim de yok. Logitech Chillstream PC Gamepad aldım.
  • Bilgisayarınız eskiyse Devil May Cry 3 önerebilirim. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Hatta daha sonra Devil May Cry 4 ü de deneyebilirsiniz. Belki bilgisayarınız açar.
  • Bıonıc Komando yanlız 2d olanı segıl , son cıkanı , emınım hosuna gıdıcektır , ılerleyınce bayabılıyor ama takılırsın bayana kadar
  • pekala 2 oyunu da attım torrent listesine. başka önerisi olan? yarış/spor gibi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

eger titresim de var ise ozellikle nfs serilerini tavsiye ederim.sahsen bende rumblepad 2 var titresimle nfs undercover tadindan yenilmiyor.

Rumblepad 2 ile süper oluyor, arkadaşın sistemi iyi olsa kesinlikle tavsiye edilir. Ayrıca futbol oyunlarının zevkide bir başka, tabii oynayacak 2. kişi varsa.
  • bence futbol oyunları ve dövüş oyunları için ideal
  • bende bakıyorum benzer oyunlar.
    özellikle dövüş oyunlarından hangisini tavsiye edersiniz.
  • pes 10 oyna daha ne ıstıyosn
  • Street Fighter:) Yeni versiyonu dışında eski atari salonu versiyonlarınıda tavsiye ederim.
    Prince Of Persia serileri kesinlikle gamepad ile oyananması gerken oyunlar bence.
  • Pes 10 oynıyorum zaten de 7/24 sıkıyor.
  • @Xu7h
    pes zaten banko
    başka oynadığın oyunlar varmı.özellikle kolla oynanıp zevk veren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

@Xu7h
    pes zaten banko
    başka oynadığın oyunlar varmı.özellikle kolla oynanıp zevk veren.

nfs veya GTA :D aklıma geldikçe yazarım
  • en güzelleri pes serisi fıfa serisi nfs , nba....
  • kesinlikle grid ben gamepadle oynadım süper bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.