Şimdi Ara

PS3'te sizi çıldırtan oyunlar? Teknik Olarak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: CoMBaTTR

Black ops berbat ötesi çözünürlük

Kusura bakmada senin tv nin yada monitörün ayarları kötüdür o yüzden kötü çıkıyordur ve ayrıca optionsda grafik ayarı var onuda bi zahmet kurcalayın herkesin abarttığı kadar yok oyunun grafikleri bence çok sağlam grafikleri var

Görende 120p'de çalışıyor sanacak oyun

Abi sen niye Black Ops'a laf atıldı mı direkt savunma moduna geçiyorsun

• Kesinlikle GTA4 ve COD:BO
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Neden kimse Killzone 3ü yazmamış acaba ben hergün severek oynuyorum ama mesela bir duvardaki delikten veya baska bir seyin araligindan ates etmeye kalkildimi kursun bos yerden gecemiyor sinir oluyorm

+ bilmem ne

gercekten kotu bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

quote:

Kusura bakmada senin tv nin yada monitörün ayarları kötüdür o yüzden kötü çıkıyordur ve ayrıca optionsda grafik ayarı var onuda bi zahmet kurcalayın herkesin abarttığı kadar yok oyunun grafikleri bence çok sağlam grafikleri var

Abi sen niye Black Ops'a laf atıldı mı direkt savunma moduna geçiyorsun

black ops değil bütün oyunları savunurum ki en çok bu oyuna laf atılıyor
    iyiye iyi kötüye kötü denmediği için forumda
    iyi olanada kötü deniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

Ninja Gaiden

Gerçi teknik olarak demişsiniz.

Çok farketmez hocam. Çıldırtıyorsa eğer sorun yok.

Oyunu 1 gün oynayıp bırakmıştım,fena zor

Söylediğin oyun çok ünlü zaten hocam o konuda. Bir oynayan bir oynamayan pişmanmış.

Ninja gaiden o kadarda zor değil,tekniğini bilince gerçekten çok zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

görüntüleri karşılaştırmak için indirdim pcye 1920x1080 aldım herşey high vs

alın resimde burda  PS3'te sizi çıldırtan oyunlar? Teknik Olarak!
    abartığınız farkın yanından geçemez

pc'de konsollardaki parlaklık yok ama grafik olarak güzel
    madem grafiğe önem veriyorsunuz pc'de oyna o zaman abicim daha ne diyeyim pc ile ps3'ü karşılaştırıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

enslavedde fps düşüşü yaşamayan oyunun yağ gibi aktığı bitek ben varım galbia 120 gb slim

Grafklerde Uncharted' dan iyi hatta değil mi?
  • Modnation Racers.Yükleme süreleri çok fazla ve çok uzun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

görüntüleri karşılaştırmak için indirdim pcye 1920x1080 aldım herşey high vs

alın resimde burda  PS3'te sizi çıldırtan oyunlar? Teknik Olarak!
    abartığınız farkın yanından geçemez

pc'de konsollardaki parlaklık yok ama grafik olarak güzel
    madem grafiğe önem veriyorsunuz pc'de oyna o zaman abicim daha ne diyeyim pc ile ps3'ü karşılaştırıyorsunuz

abi ben senden yanayım karşılaştırıyorum niye abartıyorlar o yüzden ben takmıyorum bu farkları önemsiz benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Neden kimse Killzone 3ü yazmamış acaba ben hergün severek oynuyorum ama mesela bir duvardaki delikten veya baska bir seyin araligindan ates etmeye kalkildimi kursun bos yerden gecemiyor sinir oluyorm

+ bilmem ne

gercekten kotu bir durum

yuh bu kadar da olmaz
  • @Mactavish-
  • gta 4 cıldırmamın sebebi onlıne daki sazanlar
  • pes 11
  • @Geralt the Witcher
    Hiçbir zaman objektifliğimi kaybetmedim lakin hiçbir oyuna berbat , çöp yada iğrenç ibaresini kullanmadım kullanmamda. Kötüyse zaten kötü yanlarını yazarım.. Hangi platform olursa olsun. Oyunlar kul yapımıdır sonuçta ve her zaman en iyi dediğimiz oyunda dahi hatalar vardır..Yeter ki bunları yazarken daha uygun dille yazarak belirtmek gerekir. Forumda binlerce kullanıcı var ve illaki birisi bu yorumları okurken alacağı olsada oyundan soğuyor ne gereği var değil mi.

Düzgün bir şekilde beğenmediğin yanlarını yazarsın ve bu yazdıklarında zaten sana özel olur. Sen beğenmedin diye bir başkası beğenmeyecek değil.

Not : Sen kelimesini üstünüze alınmayınız , genel olarak yazdım..

@Reticlum
    Ben size neden GTA'yı kötülediniz demedim ki , tabiki her oyuncunun kötüleyeceği yada sevmeyeceği yanları olacaktır , yoksa nasıl oyunlar hakkında tartışıp , eleştirip bir kanıya varacağız , haksızmıyım.. Size kötü gelen oyun bir başkasına güzel gelebilir ve tam terside olabilir. Forumda herkes bilir benim J-Rpg oyunlarını daha çok sevdiğimi ama kullanıcıların çoğuda bu tarzı hiç sevmez ve her türlü eleştiriyi yapar ve benimde çıkıp sen nasıl konuşuyorsun gibi demeyede hakkım yok.

Resistance 3 ve Bodycount betaları çıktı çoğu kişi sevmedi ne diyelim siz oyundan anlamıyorsunuz mu diyelim herkesin zevkine ve görüşüne saygımız vardır.

Oynadığım gördüğüm ve bilgim kadar her oyuna eleştiri yaparım ve kim neyi hakediyorsa söylerim oyun bazında.

• Enslaved'de çok fazla frame düşüyor,zaten yapımcıların en büyük hatası Bug Engine 3'ü kullanmak.Keşke biraz daha uğraşsalarmış.

Online olarak da Black Ops ve Crysis 2,bu kadar ... server ve matchmaking sistemi olamaz.
  • quote:

@Geralt the Witcher
    Hiçbir zaman objektifliğimi kaybetmedim lakin hiçbir oyuna berbat , çöp yada iğrenç ibaresini kullanmadım kullanmamda. Kötüyse zaten kötü yanlarını yazarım.. Hangi platform olursa olsun. Oyunlar kul yapımıdır sonuçta ve her zaman en iyi dediğimiz oyunda dahi hatalar vardır..Yeter ki bunları yazarken daha uygun dille yazarak belirtmek gerekir. Forumda binlerce kullanıcı var ve illaki birisi bu yorumları okurken alacağı olsada oyundan soğuyor ne gereği var değil mi.

Düzgün bir şekilde beğenmediğin yanlarını yazarsın ve bu yazdıklarında zaten sana özel olur. Sen beğenmedin diye bir başkası beğenmeyecek değil.

Not : Sen kelimesini üstünüze alınmayınız , genel olarak yazdım..

@Reticlum
    Ben size neden GTA'yı kötülediniz demedim ki , tabiki her oyuncunun kötüleyeceği yada sevmeyeceği yanları olacaktır , yoksa nasıl oyunlar hakkında tartışıp , eleştirip bir kanıya varacağız , haksızmıyım.. Size kötü gelen oyun bir başkasına güzel gelebilir ve tam terside olabilir. Forumda herkes bilir benim J-Rpg oyunlarını daha çok sevdiğimi ama kullanıcıların çoğuda bu tarzı hiç sevmez ve her türlü eleştiriyi yapar ve benimde çıkıp sen nasıl konuşuyorsun gibi demeyede hakkım yok.

Resistance 3 ve Bodycount betaları çıktı çoğu kişi sevmedi ne diyelim siz oyundan anlamıyorsunuz mu diyelim herkesin zevkine ve görüşüne saygımız vardır.

Oynadığım gördüğüm ve bilgim kadar her oyuna eleştiri yaparım ve kim neyi hakediyorsa söylerim oyun bazında.

çok güzel yazmışsın çoşkun abi herkes heçke senin gibi görebilse şu gta 4 alalım dedim baktım konsol sürümünü beğendim pc versiyonu arasında herkesin abarttığı farkı göremedim benim zevklimi kaçıracak bi fark yok böyle diyince saldırıya geçiyorlar
    kendi yorumum yani bu kim nasıl düşünürrse düşünsün

bide pc de daha güzel diyorlar ama anlamadığım noktahttp://www.metacritic.com/search/all/grand/results

bu sitede konsol sürümleri 0.8 daha yüksek puan almış

• Puanın önemi yok önemli olan eğlencesi
  • quote:

Puanın önemi yok önemli olan eğlencesi

pc sürümü daha güzel diyorlar bende merak ettim niye konsol sürümleri daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Enslaved'de çok fazla frame düşüyor,zaten yapımcıların en büyük hatası Bug Engine 3'ü kullanmak.Keşke biraz daha uğraşsalarmış.

Online olarak da Black Ops ve Crysis 2,bu kadar ... server ve matchmaking sistemi olamaz.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-enslaved-faceoff

Ara videolarda bile 20'lere düşüyor PS3'de oyun içi nasıl tahmin edemiyorum

• Tekken 6. Ps2 zamanindan kalma doku kaplamalari cildirtan uzun yukleme.sahneleri.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.