Şimdi Ara

PS3'te sizi çıldırtan oyunlar? Teknik Olarak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

enslavedde fps düşüşü yaşamayan oyunun yağ gibi aktığı bitek ben varım galbia 120 gb slim

Birde ben yazarım yanlız değilsin

Bu başlık daha çok sizi çıldırtan oyunlar başlığı değilde PS3'TE OYUNLARI NASIL KÖTÜLERİM BAŞLIĞI OLMUŞ. Madem beğenmiyorsunuz ortamı niye geriyorsunuz , madem dediğiniz kadar kötü neden alıp oynuyorsunuz..Daha iyisi varsa alın onda oynayın..

Şimdi buraya gelip neden bunu söyleme gereği duyuyorsun? Ben de PS3 sahibiyim ve GTA 4'ü gösterdim kötü olarak. Ama en sevdiğim oyundur aslında. Yani sadece bu bölümde iyi yanları mı söylemeliyiz? Hiç kötüleyemeyecek miyiz?

• quote:

quote:

enslavedde fps düşüşü yaşamayan oyunun yağ gibi aktığı bitek ben varım galbia 120 gb slim

Bu başlık daha çok sizi çıldırtan oyunlar başlığı değilde PS3'TE OYUNLARI NASIL KÖTÜLERİM BAŞLIĞI OLMUŞ. Madem beğenmiyorsunuz ortamı niye geriyorsunuz , madem dediğiniz kadar kötü neden alıp oynuyorsunuz..Daha iyisi varsa alın onda oynayın..

enslavedi bende oynayıp bitirdim oyun güzeldi lakin fps düşüsü çok vardı
  • quote:

quote:

Nasıl en iyi grafiklikli oyunlardan bahsediyorsak,en kötü hataları olan oyunlardanda bahsedebiliriz.Objektifliği kaybetmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Red Dead Redemption nasıl demezsiniz yav hayret doğrusu.
    GTA IV
    Comdemned 2 Bloodshot
    The Darkness

Geçen rdr oynarken oyun pat diye dondu.
    Çoğu oyunda fps deli ediyor beni en çok naruto uns2 de yaşıyorum.
  • quote:

quote:

Lafiniz bana herhalde, enslaved beni en cok cildirtan oyun ardindan dragon age origins gelir, bu iki oyundaki fps dususunu baska oyunda gormedim. Lafimin arkasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi beğendiğimiz oyunları yazalım,beğenmediğimiz oyunları yazmayalım diye bir şey mi var? Herkes görüşünü açıkça belli edecek tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

GTA IV
    Comdemned 2 Bloodshot
    The Darkness

Bu yüzden Xbox tercih edilmeli bence mesela Assassin's Creed serilerinde PS3 sürünüyor. Xbox hiç olmazsa 29-30 diye gidiyor kare oranı. Ben artık Eurogamer'da kare oranına bakmadan oyun almıyorum.
  • gta 4 diyenlere hakkim olmasa da hakkimi helal ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

GTA IV
    Comdemned 2 Bloodshot
    The Darkness

Bu yüzden Xbox tercih edilmeli bence mesela Assassin's Creed serilerinde PS3 sürünüyor. Xbox hiç olmazsa 29-30 diye gidiyor kare oranı. Ben artık Eurogamer'da kare oranına bakmadan oyun almıyorum.

Ac 2 de gozlerim mahvoldu.

• Neden kimse Killzone 3ü yazmamış acaba ben hergün severek oynuyorum ama mesela bir duvardaki delikten veya baska bir seyin araligindan ates etmeye kalkildimi kursun bos yerden gecemiyor sinir oluyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle çok çıldırtan bir oyun yok ama RDR ve AC2 Xbox'tan sonra baya kötü gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

quote:

quote:

quote:

GTA IV
    Comdemned 2 Bloodshot
    The Darkness

Ac 2 de gozlerim mahvoldu.

Brotherhood çok rahat oynanıyo valla bende.Ama çıldırtana yine Brotherhood diyeceğim multide sürekli yanlış adamları öldürüyo tam kareye basacam önüme AI geçiyo o ölüyo bi de you have been stun deyince çıldırıyorum

• TUROK
  • Hiç düşünmeden Black Ops.O berbaat grafikler 2 çubuk ping iğrenç ıyy Allah korusun bir daha öyle bir oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

quote:

quote:

Lafiniz bana herhalde, enslaved beni en cok cildirtan oyun ardindan dragon age origins gelir, bu iki oyundaki fps dususunu baska oyunda gormedim. Lafimin arkasindayim.

Lafım sana değil üstüne alınmana gerek yok

Zamanında Castlevaniada fps düşüyor , Yok RDR'nin görüntüsünü beğenmedim , Gta 4 geç yüklüyor vs.... diyerek bir konular açılıyor ,milletin işi gücü yok nasıl kötülesekte ortamı gersek çabasındalar..

Enslavedda ben gördüğüme inanırım , oynadım bitirdim Castlevaniayıda oynadım bitirdim bir sorun yaşamadım ve ayrıca Dragon Age'de sonuna kadar katılıyorum sana oyundan soğutacak kadar yavaşlıyor oyun sanki en üst düzey grafik veriyorda kasıyor

• Black ops berbat ötesi çözünürlük
  • gta 4 ün grafikleri çok kötüydü çok buğuluydu ps3de.
    ac1 de takılmalar var
  • modnation racers füze yollarken bile loading veriyor bir oyunda yarış bitincer restart olmazmı ya her işlemde loading
    koskaca uncharted 2 bile birkere yükledi birdaha loading almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMBaTTR

Black ops berbat ötesi çözünürlük

Kusura bakmada senin tv nin yada monitörün ayarları kötüdür o yüzden kötü çıkıyordur ve ayrıca optionsda grafik ayarı var onuda bi zahmet kurcalayın herkesin abarttığı kadar yok oyunun grafikleri bence çok sağlam grafikleri var

Görende 120p'de çalışıyor sanacak oyun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMBaTTR

Black ops berbat ötesi çözünürlük

Kusura bakmada senin tv nin yada monitörün ayarları kötüdür o yüzden kötü çıkıyordur ve ayrıca optionsda grafik ayarı var onuda bi zahmet kurcalayın herkesin abarttığı kadar yok oyunun grafikleri bence çok sağlam grafikleri var

Görende 120p'de çalışıyor sanacak oyun

görüntüleri karşılaştırmak için indirdim pcye 1920x1080 aldım herşey high vs

alın resimde burda
    abartığınız farkın yanından geçemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 31 Ağustos 2011; 20:22:31 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.