Merhaba, bugün aylardır almak istediğim PS3 konsoluma kavuştum fakat, bir kaç sorunum var.
-Her şey tamam, PSN hesabım var, ama indirmek istediğim oyunlar çok yavaş iniyor.Bunun çözümü nedir ?
-Param yok ve dolayısıyla oyun alamıyorum. Steam hesabımda bazı oyunlar var bunları oynamak istiyorum. Daha önce Steam'e girerken PSN hesabınızla giriş yapın gibisine bir şey çıkıyordu ve şimdi çıkmıyor. Portal 2 almamız gerektiğini öğrendim. Portal 2'yi steam üzerinden mi yoksa PSN üzerinden mi alacağım ve diyelim ki PSN'den veya Steamden aldım bunları birbirine nasıl bağlayacağım ?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler, konu yeri yanlışsa üzgünüm en uygun burası vardı.
Steam'i PS3'de kullanamazsın.
Portal olayı istisna bir durumdu. normalde böyle birşey yok yani.
venomstr
kullanıcısına yanıt
Tüh, illa ki PlayStation Store'dan mı alıcaz? Dying Light PSN'de gözükmüyor, biliyorum ps4 için ama misal onu nasıl alabilirim ? bi yolu olmalı ya
quote:
Orijinalden alıntı: batuhant5
Tüh, illa ki PlayStation Store'dan mı alıcaz? Dying Light PSN'de gözükmüyor, biliyorum ps4 için ama misal onu nasıl alabilirim ? bi yolu olmalı ya
Dying Light PS3'e çıkmadı. sadece PS4'te var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme