Şimdi Ara

Ps3'te Steam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün aylardır almak istediğim PS3 konsoluma kavuştum fakat, bir kaç sorunum var.

-Her şey tamam, PSN hesabım var, ama indirmek istediğim oyunlar çok yavaş iniyor.Bunun çözümü nedir ?

-Param yok ve dolayısıyla oyun alamıyorum. Steam hesabımda bazı oyunlar var bunları oynamak istiyorum. Daha önce Steam'e girerken PSN hesabınızla giriş yapın gibisine bir şey çıkıyordu ve şimdi çıkmıyor. Portal 2 almamız gerektiğini öğrendim. Portal 2'yi steam üzerinden mi yoksa PSN üzerinden mi alacağım ve diyelim ki PSN'den veya Steamden aldım bunları birbirine nasıl bağlayacağım ?

Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler, konu yeri yanlışsa üzgünüm en uygun burası vardı.

• Steam'i PS3'de kullanamazsın.

Portal olayı istisna bir durumdu. normalde böyle birşey yok yani.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Tüh, illa ki PlayStation Store'dan mı alıcaz? Dying Light PSN'de gözükmüyor, biliyorum ps4 için ama misal onu nasıl alabilirim ? bi yolu olmalı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhant5

Tüh, illa ki PlayStation Store'dan mı alıcaz? Dying Light PSN'de gözükmüyor, biliyorum ps4 için ama misal onu nasıl alabilirim ? bi yolu olmalı ya

Dying Light PS3'e çıkmadı. sadece PS4'te var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.