Şimdi Ara

PS3 TE YUKLU OYUNLARI OYNAYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben bırtane ps3 super sılım cıhaz aldım satan arkadas ıcınde yuklu 6 tane oyun var dedı yanlız ben cıhazda oyunları acamıyorum ac dıyınce playstore ye gecıyor ve satın al cıkıyor satan arkadasta gondermeden once kontrol ettım acılıyor dedı bunun vardır bır cozumu ps3 ılkez kullanıyorum

satan arkadas gırıs bılgılerınıde verdı yanlız onun hesabına gırmeye calısınca baskasının hesabını kullanamazsınız dıyor o oyunları nasıl oynaya bılırım yardımcı olursanız sevınırım?

• karnaval47 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş oyunların satın Alındığı hesabı silmiş onun yüklü Olması Lazım geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Arkadaş oyunların satın Alındığı hesabı silmiş onun yüklü Olması Lazım geçmiş olsun

hocam o hesabı acıncada acılmıyor kabul etmıyor baskasının hesabını kullanamazsınız dıyorhocam o hesabı acıncada acılmıyor kabul etmıyor baskasının hesabını kullanamazsınız dıyor
    Ya başka hesaptan alıp sildi yada Deaktiv etmiş başka açıklaması yok
  • quote:

suan psn den hesabına gırdım pcden ındırme gecmısıne bakıyorum ındırılmıs oyun yok dıyor oyunlar ps3 te neden gozukuyor o zaman
    İşte Size bunu diyorum hocsm misal

A hesabından oyunları indirirse tüm hesaplar bu hesap varken kullanılır yani b-c-d hesabında gözükür çünkü oyunu os3 ün hafızasına indiriyorsunuz a hesabı aktif ve silinmediği sürece oynanır ama a hesabı silinirse siz istediğiniz kadar hesaptan girin oynayamazsınız b hesabınfa görülür c de görülür anlatmak istediğim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnaval47

quote:

suan psn den hesabına gırdım pcden ındırme gecmısıne bakıyorum ındırılmıs oyun yok dıyor oyunlar ps3 te neden gozukuyor o zaman

Aldigin kisiye uglas yanlis hesap vermistir sana
  • quote:

İşte Size bunu diyorum hocsm misal

A hesabından oyunları indirirse tüm hesaplar bu hesap varken kullanılır yani b-c-d hesabında gözükür çünkü oyunu os3 ün hafızasına indiriyorsunuz a hesabı aktif ve silinmediği sürece oynanır ama a hesabı silinirse siz istediğiniz kadar hesaptan girin oynayamazsınız b hesabınfa görülür c de görülür anlatmak istediğim bu

yanı demek ıstedıgınız hıcbır sekılde o oyunlar dondurulemez degılmı hocam
    Adamın indirdiği hesabı tekrar girmesi lazım
  • Hocam oyuna tiklayinca su cikiyor playstationstore da lisansini yenilerseniz,bu icerigi kullanabilirsiniz. Ne demek bu hocam
  • quote:

Hocam oyuna tiklayinca su cikiyor playstationstore da lisansini yenilerseniz,bu icerigi kullanabilirsiniz. Ne demek bu hocam

Hesaba PS plus üyeligi almanız gerekiyor.Adam size oyun var diye PS plus'dan bedava gelen oyunları söylemiş :D
  • quote:

Hocam oyuna tiklayinca su cikiyor playstationstore da lisansini yenilerseniz,bu icerigi kullanabilirsiniz. Ne demek bu hocam

Oyunlar ne Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Hesaba PS plus üyeligi almanız gerekiyor.Adam size oyun var diye PS plus'dan bedava gelen oyunları söylemiş :D

Bende onun farkini aldim hocam satici arkadas cok durust biriydi cihazi cok ucuza aldim sayilir 400 tl filan 2 dvd li oyunda yaninda bide ps plus uyeligi alsam acilir degilmi eminsiniz yani ona gore bosa gitmesin para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnaval47 -- 21 Ekim 2014; 22:08:22 >
  • quote:

quote:

Oyunlar ne Hocam

Batman pes14 fifa 14 nba2k14 resident evil nfs the last of us bide behind bu arada psplus uyelikten mi kaynaklaniyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnaval47 -- 21 Ekim 2014; 22:11:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Oyunlar ne Hocam

Batman pes14 fifa 14 nba2k14 resident evil nfs the last of us bide behind bu arada psplus uyelikten mi kaynaklaniyor hocam

Plus ile alakasi yok. Siz aldiginiz kisiye oyunlarin satin alindigi hesabin bilgilerini isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Oyunlar ne Hocam

Plus ile alakasi yok. Siz aldiginiz kisiye oyunlarin satin alindigi hesabin bilgilerini isteyin.

Bilgiler var bende hesaba giriste yapmisim ama oyunu acmaya calisinca lisanslama filan istiyor
    Bu arada reactpsn diye birsey varmis oyunlari lisansliyor diye varmi sitede oyle birsey ben yapabilirmiyim cihazin firmwaresi 4.65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnaval47 -- 21 Ekim 2014; 23:46:54 >

O reactpsn korsan makineler için.
    Peki verdiği hesaba girip indirme geçmişinde oyunları görüyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 22 Ekim 2014; 0:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

O reactpsn korsan makineler için.
    Peki verdiği hesaba girip indirme geçmişinde oyunları görüyormusunuz?

Indirme gecmisinde gozukmuyor hocam
    Indirme geçmişinde yoksa demekki o hesap oyunların bulunduğu hesap değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Indirme geçmişinde yoksa demekki o hesap oyunların bulunduğu hesap değil.

Adam baska hesap yok diyor durustce nasil oluyor bn anlamadim valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.