Şimdi Ara

PS3 ten İngiltere rekoru 165.000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kırılmasını bekliyorum oda çıktığı anda bende alicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Ben kırılmasını bekliyorum oda çıktığı anda bende alicam

ps3 almak zaten tüm oyunseverlerin mutlu sonu olacakfilm başlarda baya bozuk ve bol ışıklı başladı ama sonunda mutluluk var

• Kopya olayı çıksın, fiyatıda iyice ele ayaga düşsün alalım
    Sony ye maksimum zarar vermem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Kopya olayı çıksın, fiyatıda iyice ele ayaga düşsün alalım
    Sony ye maksimum zarar vermem lazım

zarardan ziyade bence senin ps3 alman ms i ve bill amcayı manevi olarak bitiriro kısmını düşünmeden yazdın bunu sanırım

• Yaklaşık 2-3 ay önce sony yetkilileri 1.8 milyon konsol sattıklarını beyan etmişlerdi.. Ps3 için 2 milyon satamadı demek çok ilginç oluyor arkadaşlar...
  • bakabilirsin satış grafiklerine 2 milyon civarında şu an
    gamer cım ben her zaman aldım her tür konsolu.Birşey olmaz MS e yada Gates e.PS3 üde alıcaz, dibine kadar korsan kullanıcaz.Zerre para koklatırsam Sony ye muheaha
  • Haberin tamamını gece yarısı çevirip yazmıştım ;

"Chart Track" ın söylediğine göre, İngiltere Krallığında Sadece ilk 2 günde yaklaşık olarak 165,000 PlayStation 3
    satıldı, İngiltere' de PSP rekorundan sonra PS3' te 2. liği aldı.

İngiltere Krallığı = İK

Görünüşe göre İK oyuncuları, PlayStation 3' nü Avrupa' ya 3 ay ertelemesi yüzünden sony' ye kin tutmuşa benzemiyor. Konsol, İK' de geçtiğimiz haftasonu satışa sunuldu ve ilk parti konsollar tükendi.

Endüstri takipçisi "Chart Track" a göre, PS3, İK tarihinin şimdiye kadarki tarihinde en hızlı satan ev konsolu oldu (el konsolları hariç) ve 165,000 konsol ilk iki günde tükendi.

PS3 hala taşınabilir el konsollarının gerisinde, ancak Sony' nin bu durumu ne kadar sürdüreceği kuşkulu :) (yani herhan PS3 zirvede olabilir, HAZIR OLUN). PSP, en hızlı satan oyun konsolu rekorunu ilk iki günde yaklaşık 185,000 adet satarak koruyor. Diğer rekor ise Wii' nin. Wii ilk 12 saatte 50,000 den fazla adet sattı, haftasonunun kapanışında yaklaşık olarak 105,000 adet sattı.

PS3, Sony tarafından yapılmış 2 ürününü, Hafta sonunda İK' de tüm-platformların bulunduğu Grafikte En üste taşıdı. Resistance: Fall of Man ve Motorstorm, 1. ve 2. sıradalar' dı, sıraya göre, genel olarak TOP 10 tüm-platform oyunlarının 6' sı PS3 oyunuydu.

KAYNAK İÇİN TIKLAYIN

Bu Sözüm Londra' dan boş resim gönderenlere "Daha yeni başlıyoruz "

• Boşverin Beyaz Fare'yi Alın Karayılanı Demlenmeye başladı PS3
  • bu gidişle ps3 piyasayı öttürücek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

bakabilirsin satış grafiklerine 2 milyon civarında şu an
    gamer cım ben her zaman aldım her tür konsolu.Birşey olmaz MS e yada Gates e.PS3 üde alıcaz, dibine kadar korsan kullanıcaz.Zerre para koklatırsam Sony ye muheaha

dostum bedava almayı düşünmüyorsun değilmi para koklatmam dedinde valla sen yeter ki alda bedava al şuraya yaz ''yaşasın ps3 üme kavuştum '' diye burada duyacağımız hazzın parayla pulla ölçüsü olmaz koray.O anı ölümsüzleştirmeyi bile düşünüyorum burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 27 Mart 2007; 15:46:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

O anı ölümsüzleştirmeyi bile düşünüyorum burada

onu ben yapacam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.