Şimdi Ara

PS3 ten İngiltere rekoru 165.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Playstation 3 İngiltere de stoğunun 4 te 3 lük kısmını eriterek 165.00 adet satmış.
    Buda İngiltere rekoru.Aynı süre zarfında Wii çıktığında 105.000 adet Xbox 360 ise çıktığında 70.00 adet satmıştı.
    Demeki ilgi az değilmiş
    Kaynak:http://www.mcvuk.com/news/26261/Record-breaking-165000-PS3s-sold-at-UK-launch

• insanlarda öyle bi hal var ki sanki ps3 çok başarısız olacakmış gibi. xbox'a asla yetişemeyecek gibi. bi de wii peynir ekmek gibi satınca ps3 iyice başarısız göründü. insan şaşırıyo sonra iyi bi satış rakamı gördü mü :) ama yakın zamanda milyon milyon artacaktır ps3 satış rakamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

insanlarda öyle bi hal var ki sanki ps3 çok başarısız olacakmış gibi. xbox'a asla yetişemeyecek gibi. bi de wii peynir ekmek gibi satınca ps3 iyice başarısız göründü. insan şaşırıyo sonra iyi bi satış rakamı gördü mü :) ama yakın zamanda milyon milyon artacaktır ps3 satış rakamları.
    krallar(ps3) sonradan girer savaşa ve savaşı kazanip yeni krala tahtini devreder(ps4 e)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

krallar(ps3) sonradan girer savaşa ve savaşı kazanip yeni krala tahtini devreder(ps4 e)

Alıntıları Göster
    güzel iyi satmış. geçen ayki toplam dünya satışına yaklaşacak sadece ingilterede.. öyle görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

Alıntıları Göster
    Çok normal insanların ps3'ün başarısız olacağını sanmaları...Nintendo GC ve MS Xbox şimdiye kadar satışlarda ps2'nin ve 1'in o kadar gerisinde kalmışlardı ki, birden böyle bi anda meydanı boş bulup milyonlar satınca millet bu satışlara aldanıp ps3'ün bu sayıları yakalayamayacağını sandılar. Bir de tabiki geç çıkması ve oyunlarının şu an için az olması böyle suni bir etki yarattı. Kazın ayağı öyle değil ama... Benim şu son 1 haftada gördüğüm genel manzara açıkçası Ps3'ün tek başına tüm zamanların en çok satan konsolu ünvanını çok kısa zamanda yakalayacaına işaret ediyo... Adventure söylemişti derseniz, not edin bi yere. Pek yanılacağımı sanmıyorum nitekim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Adventure

Çok normal insanların ps3'ün başarısız olacağını sanmaları...Nintendo GC ve MS Xbox şimdiye kadar satışlarda ps2'nin ve 1'in o kadar gerisinde kalmışlardı ki, birden böyle bi anda meydanı boş bulup milyonlar satınca millet bu satışlara aldanıp ps3'ün bu sayıları yakalayamayacağını sandılar. Bir de tabiki geç çıkması ve oyunlarının şu an için az olması böyle suni bir etki yarattı. Kazın ayağı öyle değil ama... Benim şu son 1 haftada gördüğüm genel manzara açıkçası Ps3'ün tek başına tüm zamanların en çok satan konsolu ünvanını çok kısa zamanda yakalayacaına işaret ediyo... Adventure söylemişti derseniz, not edin bi yere. Pek yanılacağımı sanmıyorum nitekim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Demiştik demek istemiyorum hocam ama avrupa satışlarının da yüksek olacağını her açılan başlıkta söylemiştik. Benim diğer başlıkta yazdığım tahmin en az 300bin en çok 600bin di bu ay avrupada oalcak satışın. pal bölgelerinin toplamında a.b.d rakamları geçilebilir. x360 orada daha baskın gidiyor. satışları çıkarması için daha fazlasına ihtiyacı var ps3^ün sanki.

• quote:

Alıntıları Göster
    Gerçekten de iyi satmış.Stoklar fazla olsa daha fazla satabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Gerçekten de iyi satmış.Stoklar fazla olsa daha fazla satabilirdi.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle! Üretimi arttırmaları lazım... Yapacaklardır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    gün geçtikçe avrupada ağırlığını hissettirir ps3.1.5 sene geçmiş 360 ın sattığı rakam 10 milyon
    bence abartı bir rakam değil hatta ps3 e göre çok sönük bir rakamps3 1.5 senede 10 milyon satsın ben başarısız sayarım cidden bu kadar iddialıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

gün geçtikçe avrupada ağırlığını hissettirir ps3.1.5 sene geçmiş 360 ın sattığı rakam 10 milyon
    bence abartı bir rakam değil hatta ps3 e göre çok sönük bir rakamps3 1.5 senede 10 milyon satsın ben başarısız sayarım cidden bu kadar iddialıyım

Alıntıları Göster
    hakkaten xbox360 10 milyon sattı mı??? şok içindeyim.. ben 2-3 milyon kadar tahmin ediodum.. gerçekten başarılı olmuş demek gelio içimden ama pek bi bilgim yok 360 hakkında

• quote:

Alıntıları Göster
    merak ediyorum ay sonunda avrupada kac tane ps3 satılmıs olucak?amerika ve japonyayı da hesaba katınca mart satısları milyonu bulur mu acaba belkide coktan gecmistir

bu satıslar ps3 gibi bir konsol icin normal..2007 sonuna kadar 7-8 milyon satarlarsa ustune noel olaylarında kampanya vs olayına girerlerse piyasayı silip supurur diye dusunuyorum

dusunsenize 20 gb modeli 400 dolar/euro olmus futbol oyunları cıkmıs 3-5 tane hit ex. oyunu olan 2008 de deli gibi ex oyun cıkarıcak(ki bunlardan 2 si mgs4 ve gt5 ) konsol ne kadar satabilir diye indirim yaparlarsa ve sony nin kendi yaptıgı oyunların grafigi ve kalitesi xbox oyunlarından daha guzel olursa peynir ekmek gibi satılır ps3..

ps3 kac tane satmıs satmamıs beni ilgilendirmezdi firmalar multiplatform oyunlarda ps3 e gereken onemi gosterseydi ama hepsi piyasaya gore hareket ediyo belki daha iyisini yapabilecekken grafik olarak esit oyunlar piyasaya suruyo..oyunlarda sadece grafik vs ile degerlendirilmedigi icin ve xboxta live gibi bir sistem oldugu icin genelde ps3 versiyonundan daha yuksek puanlar alıyor..sonra bu konularda bilgisi olmayan kisiler gamespot gibi sitelerin puanlarına bakarak 1 kusur yıl once cıkmıs xbox ps3 ten daha iyi muhaha gibi yorumlar yapıyor..

ps3 satıslarının xbox ı gectigi gunu bayram ilan edebiliriz cunku firmalar anca ozaman ps3 e gereken onemi vericektir multiplatform oyunlarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tholgar

merak ediyorum ay sonunda avrupada kac tane ps3 satılmıs olucak?amerika ve japonyayı da hesaba katınca mart satısları milyonu bulur mu acaba belkide coktan gecmistir

bu satıslar ps3 gibi bir konsol icin normal..2007 sonuna kadar 7-8 milyon satarlarsa ustune noel olaylarında kampanya vs olayına girerlerse piyasayı silip supurur diye dusunuyorum

dusunsenize 20 gb modeli 400 dolar/euro olmus futbol oyunları cıkmıs 3-5 tane hit ex. oyunu olan 2008 de deli gibi ex oyun cıkarıcak(ki bunlardan 2 si mgs4 ve gt5 ) konsol ne kadar satabilir diye indirim yaparlarsa ve sony nin kendi yaptıgı oyunların grafigi ve kalitesi xbox oyunlarından daha guzel olursa peynir ekmek gibi satılır ps3..

ps3 kac tane satmıs satmamıs beni ilgilendirmezdi firmalar multiplatform oyunlarda ps3 e gereken onemi gosterseydi ama hepsi piyasaya gore hareket ediyo belki daha iyisini yapabilecekken grafik olarak esit oyunlar piyasaya suruyo..oyunlarda sadece grafik vs ile degerlendirilmedigi icin ve xboxta live gibi bir sistem oldugu icin genelde ps3 versiyonundan daha yuksek puanlar alıyor..sonra bu konularda bilgisi olmayan kisiler gamespot gibi sitelerin puanlarına bakarak 1 kusur yıl once cıkmıs xbox ps3 ten daha iyi muhaha gibi yorumlar yapıyor..

ps3 satıslarının xbox ı gectigi gunu bayram ilan edebiliriz cunku firmalar anca ozaman ps3 e gereken onemi vericektir multiplatform oyunlarda..

Alıntıları Göster
    Oblivion ps3 gamespottan 9.5 almış. 360 versiyonu ise 9.6. Tüm puanlar aynı, biri hariç 'ses'. Tanıtım videosunda ise sesler mükemmel diyo adam. Çelişkinin bu kadar anca zeka seviyesi düşük insalarda olabilir. Yani demem odur ki, puan kıralım ama nerden kıralım demişler, en anlaşılması ve karşılaştırması zor olan şeyden kırmışlar. Bunun dışında, oblivionun 360 grafiklerine 9 veren aynı site ps3 versiyonun grafikleri daha iyi dediği halde ona da 9 vermiş. Eee böyle bol keseden puan verip, puan farklarını 10'dalık hesapla da ayırmazsan işte böyle parametreleri de birbirine karıştırır eline yüzüne bulaştırırsın.. Yukarda xxxst'nin gamespot yorumundan aklıma geldi birden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tholgar

Alıntıları Göster
    Bana ne satışlardan oyunu olmadıktan sonra.
    ingiltere=futbol=şampiyonlar ligi = playstation 3 reklamı = playstation 3 satışı

Ona bakarsanız Fransa'da %95 ps3 satışmamış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 27 Mart 2007; 0:04:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

ingiltere=futbol=şampiyonlar ligi = playstation 3 reklamı = playstation 3 satışı

Ona bakarsanız Fransa'da %95 ps3 satışmamış!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

E o zaman sanane PS3'den Ps3'ün olmadıktan sonra demezler mi adama bu mantıkla... Derler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

E o zaman sanane PS3'den Ps3'ün olmadıktan sonra demezler mi adama bu mantıkla... Derler

Alıntıları Göster
    Yükümüzü attık geldik, kırmızılardan kurtulduk :)
    UK de satması normal.Avrupadaki kalesi gibi.Bakalım satışlar nasıl devam edecek
    Avustralyadada 20 bin satmış ona bakarsak..

• quote:

Oblivion ps3 gamespottan 9.5 almış. 360 versiyonu ise 9.6. Tüm puanlar aynı, biri hariç 'ses'. Tanıtım videosunda ise sesler mükemmel diyo adam. Çelişkinin bu kadar anca zeka seviyesi düşük insalarda olabilir. Yani demem odur ki, puan kıralım ama nerden kıralım demişler, en anlaşılması ve karşılaştırması zor olan şeyden kırmışlar. Bunun dışında, oblivionun 360 grafiklerine 9 veren aynı site ps3 versiyonun grafikleri daha iyi dediği halde ona da 9 vermiş. Eee böyle bol keseden puan verip, puan farklarını 10'dalık hesapla da ayırmazsan işte böyle parametreleri de birbirine karıştırır eline yüzüne bulaştırırsın.. Yukarda xxxst'nin gamespot yorumundan aklıma geldi birden...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Aslında bu konuyu oblivion ps3 vs 360 topicinde tartışabiliriz. Burada yorum yapmak istemiyorum şimdi, makaleyi bulabilirsem ekler bir yorum yaparım kısa süre sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

koray ingilterenin yanında japonyada sony nin kalesidir oradada şu anda 360 ı geçti ve kısa bir süre sonra ms 360 ı xbox 1 de olduğu gibi geri çeker japonyadan orada sony ve nintendo varken ms in esamesi okunmaz bide bu yönden bak.Ben diyorum ki ps3 ilk 1.5 sene 10 milyon satsın ben başarısız sayarım ps3 ü.
    işte genel satış grafiği
    http://www.vgcharts.org/ngwars.php tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 27 Mart 2007; 0:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

koray ingilterenin yanında japonyada sony nin kalesidir oradada şu anda 360 ı geçti ve kısa bir süre sonra ms 360 ı xbox 1 de olduğu gibi geri çeker japonyadan orada sony ve nintendo varken ms in esamesi okunmaz bide bu yönden bak.Ben diyorum ki ps3 ilk 1.5 sene 10 milyon satsın ben başarısız sayarım ps3 ü.
    işte genel satış grafiği
    http://www.vgcharts.org/ngwars.php tıklayın

Alıntıları Göster
    japonyada geçmese zaten biterdi.Onu saymaya gerek bile yok.
    1.5 senede 10 milyon ? 360 nerdeyse 11 milyon civarı sattı daha az sürede.PS3 satmazsa ayıp eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

japonyada geçmese zaten biterdi.Onu saymaya gerek bile yok.
    1.5 senede 10 milyon ? 360 nerdeyse 11 milyon civarı sattı daha az sürede.PS3 satmazsa ayıp eder

Alıntıları Göster
    Yani koray, diyosunki 360 bile 11 milyon sattıysa, ps3 haydi haydi satar...

• quote:

Yani koray, diyosunki 360 bile 11 milyon sattıysa, ps3 haydi haydi satar...

Alıntıları Göster
    11 Milyon filan sattığı yok arkadaşlar ne 11'i ya?
    Yılbaşı gelmeden satışlar 10Milyonu geçti 3 ayda 1 milyon mu satmış?
    E3'te öğreniriz kaç milyon sattığını peter amcadan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.