|
Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden?
-
-
Al-satçılar anlık sevindi 800k kara geçtiler diye :)
-
1 haftadır kara kara düşünüyordum aracımı nasıl satıp da sipariş verebilirim diye, fiyatı bir gördüm yıkıldım. şimdi gene kara kara düşünüyorum.
-
Ben de düşündüm ama yok ya. Elektrikli mantalitesin uygun değil yaşam tarzıma.
-
Togg alın
-
sistemsel bir hata olduğunu sanmıyorum. arka planda kim bilir ne pazarlıklar dönüyor.
-
Baskı yapabilirler bu fiyata satamazsın Togg’a rakip olmayasın diye. Uydu fırlatmaları ve başka bir sürü şeyde zorluk çıkartırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kusura bakmasın ama güvenmiyorum zaten Tesla’ya sipariş verdiğim aracın aynısını millet almadı diye 400 bin ucuza vermeye başladığı için almaktan vazgeçtim.
Bana sorarsan Togg daha iyi içi en azından kaliteli tuş filan var.
Haydaaa, tam alıyordum sanal kartımı girmiştim...
-
Asgari ücretli çalışan olarak 2 tane kari koca olarak alıyorduk tam neyseki bekleyelim düzelsin alırız
Anlık hata = Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek (Bakın ya gerçekten zam gelseydi, hadi yine iyisiniz gelmedi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabahcivan -- 24 Nisan 2024; 10:43:13 >
Bomboş haber. Sırf iş olsun tık olsun diye clickbait haber paylaşmanızdan gına geldi.
Aynen...
İyi bir reklam ve pazarlama taktiği olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistemsel hata ayağına talep düzeyindeki tepkisel değişimi ölçmek istemiş olabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli araç iyidir güzeldir ama Türkiyede yaşıyoruz ve 20 yıl sonra kesinlikle elektrikli araç alacagım ama türkiye için henüz çoook erken.
Ha New yorkda Floridada ingilterede almanyada falan yaşasaydım kesinlikle elektrikli araç alırdım. Yaşadığın Ülke önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 22 Nisan 2024; 14:11:45 > -
Fiyatlar hala aynı değişen bir şey yok sadece teslimat takvimi değişmiş 1 ay ileriye alınmış, yaptığım hesaplamaya göre dolar 34.50 yi geçerse %10 ötv hayal olur
Türkiye de enflasyon var bir de Aç gözlülük enflasyonu çıktı bu gidiş iyi olmayacak çok ağır geçecek. Türkiye Tarihinin en dip seviyesini yaşıyor sessiz savaş var sadece farkında olmak lazım o kadar.
Togg seçim aracı olarak kullanılmasaydı gayet iyi satardı. Togg = akpli arabası olarak bakılıyor artıkın.
-
Düzeltildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Al-satçılar anlık sevindi 800k kara geçtiler diye :)
|
Sistemsel hata ayağına talep düzeyindeki tepkisel değişimi ölçmek istemiş olabilirler.
|
Togg alın
|
şu ötv denen saçma sapan bir sistemi artık durdurun. bedavadan halkın cebinden para almayı bırakın, halktan para almak yerine üretime teşvik verin... kurtarın bizi bu illetten.
|
Bana sorarsan Togg daha iyi içi en azından kaliteli tuş filan var.
|
Anlık hata = Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek (Bakın ya gerçekten zam gelseydi, hadi yine iyisiniz gelmedi)
|
Asgari ücretli çalışan olarak 2 tane kari koca olarak alıyorduk tam neyseki bekleyelim düzelsin alırız
|
"Algı" kelimesini kullanan ne kadar insan müsveddesi gördüysem hepsi aktroll çıktı. Utanır mısın diye sormuyorum zira öyle bir kapasiteniz yok. Bununla ilgili yüzlerce bilboard afiş haber bulup önüne sunabilirim. Üzgünüm ama kustuklarını daha fazla görmek istemiyorum. Blok. |
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- adresimde kimler var
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- video boyutu küçültme
- kişi araştırma programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X