Şimdi Ara

Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaputun altindan dizelin homurtusu gelecek aga. Sakin takılırken 3 ten 2 ye atip araci yurutecem. 100 yil daha yasasam garajima elektrik cim bicme makinesi kilikli bu seyler giremez.

Togg dersen onun bende hic sansi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ötv denen saçma sapan bir sistemi artık durdurun. bedavadan halkın cebinden para almayı bırakın, halktan para almak yerine üretime teşvik verin... kurtarın bizi bu illetten.

• Arabayı bordo veya gri seçin, içinide beyaz premium döşeme isteyin. Araba zaten 2.6’ ya çıkıyor 😂 ya da jantı 20” seçin renkle birlikte. Tabi bu fiyattan indirim yapıp tekrar alt vergi dilimine sokuyorlar mı o ayrı mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

New York'ta al da elektrikli arac sarj etmek icin sehrin 40 mil disindaki walmart'a gitmekle ugras dur :) Hocam ben New York'tayim, burda elekrikli arac alan yok gibi bisey, herkes ya hibrit ya benzinli aliyor :)

• Frost05 kullanıcısına yanıt
    Togg seçim aracı için hiç bir zaman kullanılmadı.Tüm yerde gerektiği kadar gayet paylaşıldı.Eleştiren kişiler dahi fabrikada tüm süreci gördü.
    Algıyı siz yapıyorsunuz. ( AKP çalışıyor , yapılmayanları bir bir yapıyor.) öveceğiniz yerde bu algıyı yaparak karalamaya çalışıyorsunuz.
    Sizin gibiler DEVRİM otobilinde önünde engel olmuştu.
    Sinek misali olarak görüyorum, sadece mide bulandırıyorsunuz...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ölçse ne olacak hiç indirime gitmeyedebilirdi. Bu fiyatlara daha iyi alternatifler var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Owen41 kullanıcısına yanıt

"Algı" kelimesini kullanan ne kadar insan müsveddesi gördüysem hepsi aktroll çıktı.

Utanır mısın diye sormuyorum zira öyle bir kapasiteniz yok. Bununla ilgili yüzlerce bilboard afiş haber bulup önüne sunabilirim. Üzgünüm ama kustuklarını daha fazla görmek istemiyorum. Blok.

Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden?

• Frost05 kullanıcısına yanıt

Olaya bu mantıkla yaklaşana her şeyi yaptırır ülkeyi de sattırırsın. Bu mantıkla hareket ediyorum diyen insan ben akıllıyım veya aklıma/irademe sahibim demesin. Ama belirtiler bu yönde maalaef, maç mı bu, siyaseti batsın, mesele memleket olması lazım en asgaride.

• Allahım ne mesajlar ne mesajlar Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden? 

ABD siteye güncelleme yapınca Tr sitenin kodunda problem olmuş, sonra düzeltildi, amma komplo teorici var ya.

• Torg almayın

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Gerçekten benzeri sorunlarla geliştirmesine dahil olduğum bir çok projede karşılaştık.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Üretim doğrudan vergiyi azaltmaz. Öncelikle büyük/küçük tüm mükelleflerden vergi tam tahsil edilse, kaçaklar önlense tüketiciye yansıyan bu ÖTV ve benzeri vergiler ortadan kalkar.

Büyük firmalara olan teşvikler gözden geçirilmeli, küçük firmalar elekten geçirilerek teşviklerin doğru yerlere, üretime gitmesi sağlanmalı. Havelsan'ın Tübitak teşviklerine başvurduğu bir ülkede bunlar zor. (eski zamanlı bizzat şahit olduğum bir şey, yakın zamanda var mı yok mu bilmiyorum ama o zamanlar bile bu şekilde teşviklere başvuruluyor olması sistemin komple sakat olduğunu gösteriyor)

• gun kullanıcısına yanıt

Togg sürüş testine katıldınız mı hocam? Gerçekten güzel BMW den esinlenilmiş. Yol tutuşu harika.

• Tesla Togg bana xiaomi veya samsung alıp kullanmak istersiniz ancak iphonedan vazgeçemezsiniz ya aynı böyleler benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

togg togg araba abi Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden? Nürburgring'de neleri tokatlamış Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden? 

Ucuzlayan Tesla Model Y, 2,6 milyon TL’ye yükseldi: Peki neden?Sekizsilindiryoutube
    Dün yayınladığımız Togg ile 10 günde 5.000km Avrupa Turu'nun ana amacı, Togg'u dünyanın en ünlü ve önemli pisti olan Nürburgring'e götürerek tur attırmaktı. İşte şimdi Emir Aşarı'nın pilotajında Togg ile yağmurda 2 tur atacak ve Togg'un böyle bir pistte neler yapabileceğini göreceğiz. Bu arada Misha Charoudin de Togg'u kullandı, onun videosu saat 20:00'da kendi kanalında. Umarız videomuzu da beğenirsiniz. İyi seyirler. Togg ile 10 günde 5.000km Avrupa Turu videomuz; https://youtu.be/lOYXXDLJR1I
    https://www.youtube.com/watch?v=-kdLAPaxvCU
  • şu ülkenin 23 senesi tek kişi tarafından yönetildi durum ortada yazık

• İsterse 10m olsun banane, 1.8 milyona da zaten alamıyorum. Bir noktadan sonra artık alım eşiğini geçtiği için isterse 10 milyon yapsınlar maaşlı çalışan olarak benim için bir önemi kalmıyor.

Yurtdışında araba bir taşıma aracıdır, bizde ise ultra lüks ulaşılmaması gereken birşey.

• Ötürsem bundan daha güzel bir tasarım ortaya çıkartırım.Ya bu modelin tasarımına tipine kılığına gıcık olan bir ben miyim acaba.

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    İzlemiştim bayağı eğlenceli olmuş istese uğraşsa böyle reklam yapamaz. Açıkçası gurur duydum. Özellikle yapamaz diyenlere tokat gibi olmuş.

Yıllarca amma ezdirmişler bizi boi yere ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu ülkelerde zaten yakıt sudan ucuz, alacaksan burada alacan evden şarj edecen bi anlamı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.