Şimdi Ara

PS3'ten Video Çekmek İçin Ne Almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, birçok kişi internette hep bu soruyu sormuş ve cevaplar o kadar kötü ki hiçbir şey anlamadım. O yüzden ben soruyu şöyle sorayım: PS3'ten video çekmek istiyorum. Görüntü kalitesi kötü olmasın ve seste alabileyim. İnternetten sipariş yapabilirim. Peki benim ne almam lazım? Ürünün ismini falan verirseniz iyi olur. Şimdiden sağolun.

Birde videoda kendi sesimin de çıkması için için bluetooth'lu o zımbırtıdan mı almam lazım?

• Bir aparat vardı 100-300 TL arasında, küçük PSP kadar bir şey. Arıyorum bulursam atarım.,

Edit :

Ops! 100-300 $ arasındaymış.

http://www.hepsiburada.com/Liste/avermedia-darkcrystal-hd-capture-station/ProductDetails.aspx?productId=bd85458&categoryId=589

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa34 -- 10 Haziran 2012; 2:32:11 >
  • PVR adlı cihazlardan almalı.
  • Sakın Avermedia markasından alma. İstersen 3310'la çek ama avermedia'dan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Sakın Avermedia markasından alma. İstersen 3310'la çek ama avermedia'dan uzak dur.

neden acaba?
  • hauppauge hd pvr genellikle herkez bunu kullanıyor. Türkiye'de satışı yok ebay'den alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Sakın Avermedia markasından alma. İstersen 3310'la çek ama avermedia'dan uzak dur.

neden acaba?

Ben aldım, ve durup dururken saçma sapan bi hata verip açılmamaya başladı. 500 kere bakım yaptım pcye bişey yok. Aleti çıkarıp tekrar taktım yine bişey yok. Bi format atmadığım kaldı, bu salak cihaz için onu da yapmayacağım. Kesinlikle almayın bu ürünü. Kayıt yaparken de adam gibi oyun oynayamıyorsunuz zaten, takıla takıla gidiyor...
  • UntoucheD_ o zaman ben ne alayım? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.