Şimdi Ara

ps3 üm bozuldu :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mutlaka bırımızden bırınde sorun olacaktı. arkadasa denk geldı sebebı ne olursa olsun bı sorun var ortada umarım yakın zamanda servıs sorunu halleder

yalnız anlamadıgım nokta su kı ıcımızden bırının canı yanmıs bazılarımız nerdeyse "sonunda oldu sızınkıde bozuluyor ıste" dıye gobek atacak..

objektıf olmak baska yaraya tuz basmak baska..

forum denen olayın amacı bılgı edınmek vermek ve paylasmak dıye bılıodum ama bu her gecen gun degısıyor sankı...
  • PS3 bozulmuyor, çünkü bozulması için çalışması lazım e oyun yok doğru düzgün, çalışmıyor yani, ondan kimsenin PS3'ünden "PS3'üm bozuldu sesi çıkmıyor."

Tam bir fanboy hipotezi değil mi?

Şaka bir yana PS3'e baktığımda sağlamlık hissi uyandırıyor bende, gözüm kapalı 2-3 gün açık bırakırım ki nitekimde ilk aldığımda download yaparken bıraktımda, hiç düşünmüyorum bile onu bozulur bişey olur vs. PS3'ün bozulma oranı %2 falan diye düşünüyorum, SONY herzamanki gibi en iyi yaptığı işi yaptı, kaliteli malzeme, kaliteli üretim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 10 Ekim 2007; 2:43:38 >
  • Artık ps3 daha sağlam yok xbox360 daha sağlam tartışmasını bırakıpta sorun yaşayanlara çare bulsak daha doğru olacak sanırım :)

Harddisk ile ilgili bir problemse harddisk değiştirerek sorun halolur gibime geliyor. Tabi tamiri olabiliyorsa tamir ama olmuyorsa harddisk değiştirirsin. Makinada sorun olmasından iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

ilk defa ps3 ü bozulan bir arkadaş göryrm bu şansla sakın xbox alma dostm bilen arkadaşlar vardır yoksada nasıl olsa garantisi var hemen çözerler

Bluray sürücüsü bozulan, ilk aldığından haftasında bozulanlar, donanlar, reset atanlar bile oldu. Ben sizden daha çok bakıyorum ps3 forumuna demekki

Hemen vergazı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.