Bildirim
ps3 üm bozuldu :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk defa ps3 ü bozulan bir arkadaş göryrm bu şansla sakın xbox alma dostm bilen arkadaşlar vardır yoksada nasıl olsa garantisi var hemen çözerler -
quote:
Orjinalden alıntı: gentleman_26
Arıza açıldığında harddisk sorunu yazıyor ve enter diyince reset atıyor açılıncada aynı oluyor anlamadık gitti ne yapmak lazım yardım edin
1-PS3 ü ne zamandan beri kullanıyordun?
2-PS3 ü kapatırken Gamepad ortasındaki düğmeden mi kapatıyordun yoksa Direkt Konsolun arkasından mı aç kapa yapıyordun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış1 -- 9 Ekim 2007; 18:05:38 > -
quote:
Arıza açıldığında harddisk sorunu yazıyor ve enter diyince reset atıyor açılıncada aynı oluyor anlamadık gitti ne yapmak lazım yardım edin
Nasil Becerdin Hayret
gecmis olsun -
dostum cihazın garantilimi? garantiliyse yolla servise gitsin. -
dostum geçmiş olsin yane ps3 bosulan seni duydum update kaynalabilirmi teknik bi sorun yok gibi yazılımsal olabilir (hehe bende hemen tehsişi koydum hea) -
quote:
Orjinalden alıntı: Barış1
quote:
1-PS3 ü ne zamandan beri kullanıyordun?
2-PS3 ü kapatırken Gamepad ortasındaki düğmeden mi kapatıyordun yoksa Direkt Konsolun arkasından mı aç kapa yapıyordun?
haziranda aldım bu zamana kadar gamepadin ortasına basıp quit game yapıyodum.ve kapatıyodum yeşil ışık kırmızı oluncada arkadan kapıyodum
yani direk kapatınca olabilirmi cd yi çıkarıp arkadan kapamak bu sorun olurmu
-
quote:
Orjinalden alıntı: mertyucel1905
ilk defa ps3 ü bozulan bir arkadaş göryrm bu şansla sakın xbox alma dostm bilen arkadaşlar vardır yoksada nasıl olsa garantisi var hemen çözerler
Bluray sürücüsü bozulan, ilk aldığından haftasında bozulanlar, donanlar, reset atanlar bile oldu. Ben sizden daha çok bakıyorum ps3 forumuna demekki -
dostm bnm ps3 üm yokki xbox 360 ım var pek takip etmem ps3 forumlarını
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
quote:
ilk defa ps3 ü bozulan bir arkadaş göryrm bu şansla sakın xbox alma dostm bilen arkadaşlar vardır yoksada nasıl olsa garantisi var hemen çözerler
Bluray sürücüsü bozulan, ilk aldığından haftasında bozulanlar, donanlar, reset atanlar bile oldu. Ben sizden daha çok bakıyorum ps3 forumuna demekki
-
Problem galiba PS3'ün yanlış zamanda kapatılmasından oluşmuş. Harddisk problemi ise benim aklıma ilk olarak birşey kaydederken PS3'ü kapatma olayı geliyor. Tüm oyunların başında Harddisk ışığı (Wireless ışığının solundaki sarı ışık) yanarken sistemi kapatmayın diyor. Sen de galiba tam bu ışık yanıp sönerken kapatmışın ki harddiskte problem çıkmış...
Garantili ise garantiye götür, değilse de şansını kendin birşeyler yaparak dene... -
quote:
quote:
Bluray sürücüsü bozulan, ilk aldığından haftasında bozulanlar, donanlar, reset atanlar bile oldu. Ben sizden daha çok bakıyorum ps3 forumuna demekki
kına yakıyorsundur okuyunca bozulan cihazları. -
Rakibi gibi PS3'de sorunlu bir cihaz bence. Update yaparken kaç defa siyah ekranda kaldı normalde reset atması gerekirken. Online oyun oynadığım zamanlar dondu 3-4 defa. Tekken Online'a girerken restart attı 1 defa. Daha neler olacak bakalım bozulsunda helvasını yiyeyim bari birşeye yarasın oyunda yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Syn7ax
quote:
quote:
kına yakıyorsundur okuyunca bozulan cihazları.
Sence PS fanları "3 kırmızı yandı ne yapmalıyım?", "Xbox 360'ım 3 kırmızı verdi :(" şeklindeki topicleri görünce ne yapıyorlar?
Not: Ne PS ne de Xbox 360 fanıyım. Objektiflik rocks!
-
quote:
quote:
Ya abi sen delimi etmeye çalışıyorsun adamı Uçacam san aburadan hee Adam yardım istemiş ps3 ümbozuldu diye sen gelmişsin.Yok ps3 donuyo bimle le.off offf.
Arkadasım garantili ise makina gönder derim
-
tamam arkadaşlar kavga etmeyin ben anladım heralde kapatırken olmuş demmeki kırmızı ışık yanarken kapatıcaz ve kırmızı ışık yanana kadar fanın çalışmasını beklicez artık tamire gidebilir çünkü olmuyor -
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
quote:
Orjinalden alıntı: Syn7ax
quote:
quote:
kına yakıyorsundur okuyunca bozulan cihazları.
Sence PS fanları "3 kırmızı yandı ne yapmalıyım?", "Xbox 360'ım 3 kırmızı verdi :(" şeklindeki topicleri görünce ne yapıyorlar?
Not: Ne PS ne de Xbox 360 fanıyım. Objektiflik rocks!
Açıkçası ben iyiki Xbox almamışım diyorum. Garantili PS3'üm var suana kadar sadece donma oldu. Onun dışında sorun yaşamadım. Donmalar ise yazın yaşandı sadece. Yüksek sıcaklıktan. Aleti bikere yarım metreden ters düşürdüm sapasaglam calısıyor.
-
allah allah, benim ps3 te hic sorun cıkmadı tas gibi calisiyor, konustugum herkes aletin saglamlıgını ovuyor, bizde de alete kusur bulmaya calısanlar hemen turemis, ilginc valla.
zaten istatistiksel olarak en saglam konsol oldugunu kanıtladı, elbette kücük sorunları olacaktır ama aletin kronik bir hastaligi sorunu yok. -
ps3 bozulmaz bozulmamalı -
geçmiş olsun arkadaşım, şeytan kulağına kurşun, nazar değmesin benimkinde bir sorun yok -
Ahahah bazıları Ps3'te hiç hata olmaz bozulmaz gibi yazmış.Sonuçta elektronik alet ihtimali azda olsa bozulabilir,bozuk olanı çıkabilir.Bunda şaşıracak bişey yok.Ama bazılarına göre Ps3 gökten vahiyle indi o yüzden bozulmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 10 Ekim 2007; 2:29:15 >
Benzer içerikler
- mediamarkt uk
- kaçak ps5
- ghost of tsushima destan modu nedir
- gta 5 görev gelmiyor
- ingiltere ps5 fiyat
- dualsense 30. yıl
- ps5 pro farkı
- ps store kasım indirimleri
- the last of us part 3
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X