Şimdi Ara

PS3 UM BOZULDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun bu SONY'nin salaklılkarı yüzünden her update i elimiz titreyerek yapıyoruz
  • arkadaslar makına ana menude tamamen gıdık yanı hemen 10-15 sn de renkler karısıyor ama hemen acıp oyuna gırdıkmı makına sorunsuzca ıstedıgım kadar oyun oynuyor
    yanı emın degılım ama makına update e baglı bır sorun yasıyor gıbı
    dun gece actım hemen cod 4 e gırdım ve arkadaslarla 2-3 saat sorunsuzca onlıen oyun oynadım
  • Bana kalırsa diğer update e kadar bekleyin.Çünkü garip bir durum.Oyun oynarsan tamam , oynamazsan olmaz diyor resmen alet.Demek ki update nedeniyle xmb de sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 6 Ağustos 2008; 10:44:14 >
  • gerçekten kötü bir durum geçmiş olsun kardeş
  • bir dahaki update e kadar bekle taş çatşasın 3 hafta zaten makina oyun oynatıyormuş servise versen 45 gün den aşağı sürmez bence bekle sen.zaten sony zart diye bi sabah bi update yayınlar
  • Bence sorun update den alakalı bir sorun değil GPU yani grafik çip setinin fazla ısınması ile alakalı bir durum.

Alternatif çözümler;

1-Makinanın çevrelerini daha boş bırakmaya çalış.
    2-Dik kullanmayı dene.
    3-Soğuk bir yerde ürünü çalıştır.
    4-Extradan fan yada soğutucu tak.

5-İşi bilen bir tamirciye götür içini açıp gümüş iletken pastasını yenilesinler.
    6-Teknik servise götür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Update'i anladığım kadarıyla PC'den indirdiğin dosya ile yaptın. NTSC-J için gerekli olan update dosyasını yüklediğine emin misin? Acaba yanlışlıkla PAL için olanı yüklemiş olmayasın?

tam da bunu soracaktım arkadaşa.
    evet PAL destekleyicisi yüklemiş olmalısın. tekrar bakmanı öneririm
  • Burada neden adam gibi muhabbet olmuyor acaba?

İnsanlar,sorunla ilgilenmek yerine,hemen rant kavgasına girişiyor.Ayıptır ya.

Adam problem yaşıyor burada adam XBOX'a PS3'e laf atıyor.

Endüstriyel oldu her şey,insanlar bile. :)
  • İçerisinde Xbox360 geçen (tartışma amaçlı yazılan) mesajlar silinip bunları atan kişiler uyarı puanlarını almışlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İçerisinde Xbox360 geçen (tartışma amaçlı yazılan) mesajlar silinip bunları atan kişiler uyarı puanlarını almışlardır.

arkadaşa yardımcı olamaya çalışanları da gölgeliyorlar aslına bakarsan
  • Hocam merak ettim makinan 60 GB mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.