Şimdi Ara

##PS3'ünüzü Kırdırmak istiyormusunuz ? ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
14.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de XBOX 360 kırılmadan orjinal kullanıyordum ve orj. kullanacam diyordum.Bir süre de kullandım.Ancak bir süre sonra iyi oyunlar bollaşınca bu fikrimden caymak zorunda kaldım.

Orjinalin keyfi çok başka.Ama bana zor geldi.Kendi paramı kazandığım zaman olabilir belki.Ama şimdi zor....

BU arada arkadaşların dediği gibi orjinal oyunun hakkını veriyorsunuz gerçekten.kopya oyuna geçtim,COD 3 bitmedi daha.Lost Planet öyle.Çok oyun olucna insan bir süredir oynadığı oyunu bırakamıyor.İğrenç bir durum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 11 Haziran 2007; 19:28:42 >
  • biçok kişi orjinal kullanırsa güzel bir ikinci el piyasamız olur oyunların pahalılığındanda şikayet etmeyiz. Biraz fantazi gelebilir ama elimden 150 civarında PS2 oyunu geçmiştir peki hangisini PS3te oynayabiliyorum? Hiçbirini çünkü hepsi korsan ama PS4 çıkana kadar 20 tane orjinal PS3 oyunum olursa PS4ü çıktığı gün alırım oyunsuzda kalmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

PS4 çıkana kadar 20 tane orjinal PS3 oyunum olursa PS4ü çıktığı gün alırım oyunsuzda kalmam

neden,ps4 çıkınca ps3 kendi oyunlarını çalıştırmayacak mı?

bence onun yerine ps4 almak için kendi oyunlarının çıkmasını bekle,o zaman oyunsuz kalmazsın
  • Kesinlikle korsana karşıyım arkadaşlar. Korsan yüzünden ülkemize girmeyn bir çok ürün var. Girse bile çok pahalı oluyor. XBOX360'in neden ülkemizde resmi olarak satılmadığını biliyorsunuz. Arkadaşlar herkez orijinal almadan fiyatlar düşmez. Siz dua edin PS3 ülkemizde satılıyor. Korsan emeğe saygısızlıktır. Herkez orijinal alacakki bir pazar oluşsun. Yukarıda bir arkadaşında dediği gibi, piyasada o zaman çok orijinal oyun olacağı için daha ucuza bol çeşit 2. el oyun bula bileceğiz. Herkeze bol oyunlu günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

PS4 çıkana kadar 20 tane orjinal PS3 oyunum olursa PS4ü çıktığı gün alırım oyunsuzda kalmam

neden,ps4 çıkınca ps3 kendi oyunlarını çalıştırmayacak mı?

bence onun yerine ps4 almak için kendi oyunlarının çıkmasını bekle,o zaman oyunsuz kalmazsın

Ben kendi açımdan yazmıştım haklısın yer sıkıntısı olduğu için aynı anda ikisine birden sahip olamam PS3 gelmeden çook önce gitmişti PS2 aynı şey PS3 içinde olur PS3değer kaybetmeden aylar önce satarım PS4 ü beklemeye alırım ama dediğim işin fantazisi PS4 e en az 7 sene var

• Amerika veya benzeri tüm gayrı Türk devletlere düşman olup, elimden gelen zararı vermek istememe rağmen;
    1- Korsanın kul hakkının ihlali ve hırsızlıkla eşdeğer bir haram olduğu
    2- Maalesef orijinaline nazaran sakınca ve kusurlar içermesi sebebiyle
    Mecburiyetten korsana hayır....
  • Ya niye turkiyedede oyun kiralayan yerler yok ha ben kiralarım abi orjinal oyunu hatta takas yapsalar goturursun orjinal oyununu baskasıyla takas yaparsın sonra bidaha bidha
  • bu memlekette 1000-1500 ytl verip ps 3 alan bir kişinin orjinal oyun alamam param yok demesini aklım almıyor....

paran yoksa ps 3 ü nasıl aldın....
  • Xbox'larin basina gelenleri gorduk.. Benim Live ban'li mesela, online xbox oyunlarini oynayamiyorum. Bu yuzden PS3'umu kirdirmam, orijinal oyun oynarim..
  • Vay anasını sayın seyirciler! PS3 Türkiye'de korsan devrini bitiriyor!
  • Benide araniza alin

Ben xbox360 kullaniyorum fw yaptirmadim tüm oyunlarim orijinal 10 adet oyunum var az ama doya doya oynuyorum zevki 2ye katlaniyor.O kutulari arsiv yapmak bile ayri bir olay.Ps2 yide orjinal kullandim yaklasik 50 adet oyunum vardi evde dev bir arsiv olustu
    orijinale tam destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 11 Haziran 2007; 22:18:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Vay anasını sayın seyirciler! PS3 Türkiye'de korsan devrini bitiriyor!

aldanma çocuksu masum blu ray a

• playstationda online oynamak için ne yapmak lazım bende ps2 orjinal pes6 varda
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Vay anasını sayın seyirciler! PS3 Türkiye'de korsan devrini bitiriyor!

çünkü millet PSNden şut yemek istemiyor.
  • merak etmeyin bi kırılsın alet millet çatur çutur korsan oyunları alır oyunun kapağındaki 150 ytl yazan etiketi görünce psn falan sallamaz kimse yürü korsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 12 Haziran 2007; 0:02:48 >
  • quote:

Benide araniza alin

Ben xbox360 kullaniyorum fw yaptirmadim tüm oyunlarim orijinal 10 adet oyunum var az ama doya doya oynuyorum zevki 2ye katlaniyor.O kutulari arsiv yapmak bile ayri bir olay.Ps2 yide orjinal kullandim yaklasik 50 adet oyunum vardi evde dev bir arsiv olustu
    orijinale tam destek

tabiiki aramıza alırız ama önce senin şu 360ı bi getir bakalım parçalıcaz da birazcık 4 kırmızı çıkana kadar dövüp sonra da mor ışık çıkartıcaz ondan sonra aramıza girebilirsin.dövüş klübünün kuralları zordur herkes üyesi olamaz şaka şaka tabii.

aslında üreticiler başından beri bu uygulamayı yapsalardı belki tr değil dünyada korsan biterdi yada en azından çok küçük bir azınlık kalırdı onlar da single player devam ederlerdi.

işte bu noktada biraz teşvik firmalardan gelmesi lazım biraz ucuzlasa insanlar seve seve değil .... .... şaka şaka seve seve alırlar orjinal .

• Kesinlikle hayır.ps3 te hiçbir şekilde korsan olayına girmek istemiyorum.Bu yüzden bi tane dvd oynatıcı bile aldım,ps3 te kopya film seyretmemek için
  • En iyisini yapmışsın canım PS3'e korsan medya giremez sokanıda Allah ıslah etsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

Kesinlikle hayır.ps3 te hiçbir şekilde korsan olayına girmek istemiyorum.Bu yüzden bi tane dvd oynatıcı bile aldım,ps3 te kopya film seyretmemek için
  • ps3 için pes ne zaman cıkar ?
  • donanımsal kırılma ise (yani chip vb.)hayatta kırdırtmam.ama yazılımsal kırılma olursa (yani psp deki gibi)o zaman olur tabi benim bu kişisel görüşürüm...ama kafesel görüş ise şu her türlü kırdırmaya evetçünkü 60 ps3 e 60 tane orjinal oyun akıl karı değil bi düşünsenze sadece bir oyundan 60 tanesi kaça patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 12 Haziran 2007; 9:02:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.