Şimdi Ara

##PS3'ünüzü Kırdırmak istiyormusunuz ? ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
14.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo artık orjinalci zihniyet yerleşmeye başlamış
  • Hazır yeri gelmişken;

Orjinal - Değil

Orijinal

• Takas olayı olduğu müddetçe orjinal alırım,üste 20 ytl verip takasta ve haftada 1 oyun takaslasam ayda 80 ytl yaparki bana uygun.
  • Ben orjinal olmasından yanayım.Makine kırılmaz ise çok rahat orjinal oyun takası yapabilir hale geliriz.
  • bence de makine kırılmasın ,orjinal kullanımı artsın ve belki de ilerde kendi psn imiz olur
  • benim icinde live kullanmaktansa ucuz oyun oynamak daha iyi ben kirdiririm
  • GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM PS3'ÜN ANINDA KIRARIM.AMA KORSANI DESTEKLEDIGIMDEN DEGIL OYUNLARIN PAHALI OLUSUNDAN DOLAYI YAPSINLAR 50 YTL OYUNLARI BAK BAKALIM MILLET KORSANA YONELIYORMU.
  • kırdırıcam
  • Alacağım PS3'de korsan olayına asla girmicem. Korsana hayır.
  • Ben makinemin okuyucusunu kopya ile yormak istemiyorum o yuzden orjinal en azından şimdilik düşüncelerim böyle
  • Görecem sizi ben ps3 kırıldığı zamanlarda killzone 2, pes7, nba 2k8 aynı anda çıkarsa
  • Nefsimize hakim olacağız yavaş yavaş oyunları alacağız yani bütün oyunları birden almakda nerden çıktı...

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Görecem sizi ben ps3 kırıldığı zamanlarda killzone 2, pes7, nba 2k8 aynı anda çıkarsa
  • ankarada kızılay da gökdelen de bir yer PS3 leri 20 YTL 'ye kırıyor! Kızılay meydandaki gökdelenin 18. katındaki yere götürürseniz Ps3ünüzü 20 YTl karşılığında camdan aşağı sallamak suretiyle haşat ediyor Ps3ünüzü! ancak garanti vermiyor bu işlem için,tam kırılmama durumunda aşağıdan kalan parçaları toplayıp geri götürüyosunuz ve ikinci bir sallama işlemiyle tekrar kırmayı deniyor,ama bu ikinci işleme ücret almıyor!

Şaka bi yana ben Ps3 de mümkün mertebe orjinal taraftarıyım. ben bunu ps2 de yaşamıştım,ilk bir sene çipsiz kullandım makinayı ve aldığım orjinal oyunlardan çok tat almıştım. oyunun her demosunu seyrediyor,her karesini oynuyordum (gerçi oyunda MGS2'ydi,seyredilir yani...) ama daha sonra çip takınca bazı oyunları bir kere bile oynamadığım halde aldığımı farkettim. kesinlikle bir orjinal oyun alıp,uzu süre oynayıp daha sonra takas etmek mantıklı.

• Valla PS3 alan adam o oyunlar aynı anda çıkarsa dayanamayıp korsana yönelecek kadar oyun düşkünüdür tahminimce Bir kerede 300 ytl den fazla bayılmak etkilemeyecekse bilemem
  • ehuehhe

valla bnde orjinalden yanayım arkadaslar. ps3u 4 gun once aldım. valla adamlar hakediyor kardesım pc'mden daha iyi bi alet bu yanı pc yerıne ble kullanabılırım. hdtvmde var. mukemmel.

hem alete yazık olmasn hemde emeklerını vermek ıcın az oyun alırım ama öz orjinal alırım arkadaş.

ps2de yeternce kopya aldım hıc dıılse ps3te barı ordan kurtardııım paraları kullanayım
  • en kötüsü zaten kopya alınca insanın gözü doymuyor, sürekli yeni oyunlar alıyorsun ama hiç oynamadan oyunun hakkını vermeden kenara bırakıyor insan, ben bazı oyunları değeri çok sonradan anladım mesela SOtC,OKAMİ, jack and daxter gibi çünkü insan alıp bi kenara atıyor bi ara bakarım diyosun sonra öyle kalıyor,

bide orjinallerin fiyatları forumun ikinci el bölümünde baya uygun fiyatla alabilirsiniz yada biraz bekleyip PLATINUM serisi PS2 oyunları gibi uygun fiyattan alabilirsiniz (mesela GOD OF WAR gibi)
  • forumdaki takas muhabbetini gördük saolsun forumdakiler...

ayrıca gönül ister orj. ama biryere kadar
  • Zaten bununla ilgili bir haber çıktı.

"Firmware zaten kırıldı ama buna şimdilik gerek yok. Buna ise 3 sebep var:

1) Yazdırılabilir Blu-Ray diskin tanesi $40 civarı.
    2) Günün indirme koşulları da dahil olmak üzere bir oyunun 20-40 Gb arası olacağı ve bunun ile az oyun oynayabileceğiz.
    3) Microsoft gibi eğer korsan kullanmaktan dolayı yakalanmamız halinde, Sony tarafından PSN'den ban yiyebiliriz." diye bir haber.

Bence de haklı. Hem zaten PS3 gibi bir aleti hackletmeyi, şahsen ben saçma buluyorum. Niye derseniz, bari kırılana kadar bir şeyimiz orijinal kalsın...
  • kirilsa bile korsana karsi bircok kisi cephe aldi mocrosoft banlamaya baslayinca
  • PS3 te kopya kullanmayı düşünmüyorum, online önemli...

Ve X360 ta o kadar backup varda ne oluyo bende 7 oyun oldu hepsini oynayamıyorum zaman yok..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.