Arkadaşlar PS3 uyumlu wireless kulaklık tavsiyelerine ihtiyacım var. Kullanan tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
telefon için kullandığın bluetooth kulaklığın varsa kullanabilirsin yoksa da herhangi bi tane alabilirsin
Şimdi bluetooth kulaklıkla oyun içi sesler dinlenmiyor sanırsam? Karşılıklı görüşme amacıyla kullanabiliyorsun değil mi? Ben gece oyun oynarken direk alete bağlayabileceğim bir wireless kulaklık almak niyetindewyim. USB kulaklıkları tanımıyor sanırsam PS3?
Jabra veya Logitech marka bluetooth kulaklardan almaya bak işini fazlasıyla görecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: lordstronghold
Şimdi bluetooth kulaklıkla oyun içi sesler dinlenmiyor sanırsam? Karşılıklı görüşme amacıyla kullanabiliyorsun değil mi? Ben gece oyun oynarken direk alete bağlayabileceğim bir wireless kulaklık almak niyetindewyim. USB kulaklıkları tanımıyor sanırsam PS3?
ps3 de bır bu konuyu cozemedim,
boyle bır seyın olamaması bana cok garıp gelıyor gercekten hem oyun ıcı seslerı hem de konusmaları duyalabılecegımız bır kulaklık sıstemı yok mudur?
philipsh in var.Wireless kulaklık.Araştırırsan bulabilirsin(Türkiyede) 100 YTL .
quote:
Orjinalden alıntı: KFY96
quote:
Orjinalden alıntı: lordstronghold
ps3 de bır bu konuyu cozemedim,
boyle bır seyın olamaması bana cok garıp gelıyor gercekten hem oyun ıcı seslerı hem de konusmaları duyalabılecegımız bır kulaklık sıstemı yok mudur?
Valla bende çözemedim şu işi, gece vakti kısık seslide oynanmıyor oyunlar :) Hanımdan fırça yiyip duruyoz yahu :D