Arkadaşlar yaklaşık 4 ay öncesine kadar Ps3 makinama bağlı olan US Robotics marka bir modem kullanmaktaydım.Sebebini bilmediğim bir arıza sonucunda bu modem bozulunca tavsiye üzerine Linksys Wag54Gp2 Adsl 2 4 Port modem aldım.Ama aldığım günden beri ne yaptıysam bu modemi Ps3 ile sağlıklı olarak çalıştırmayı başaramadım.En büyük sorun şu an evimde bir adet masaüstü bir adette Laptop kullanmaktayım.Ps3 açık ve wirless üzerinden internete bağlı iken Laptop'u açtığımda Ps3 wireless bağlantısı kopuyor ve bir daha bağlanmıyor.Ama aynı sistemde masaüstü makinasını açınca bir sorun olmuyor.Bu olaydan sonra tekrar ps3 wireless bağlantısı yapmak için Laptop'u kapayıp daha sonra modemin fişini elektirkten kesiyorum sonra tekrar takıp Ps3 açıyorum.
Bu işlemi yaklaşık 4 aydır çözmeye çalışıyor ama bir türlü beceremiyorum lütfen bilen bu modemi kullanan aynı sorunu yaşayıpda çözen var ise ne olur yardımcı olun.Yabancı forumlardada bu konuda sıkıntısı olanları görüyorum ama kısıtlı ingilizcem olduğu için pek birşey anlamıyorum.
Yardımcı olana herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
ikisi de ayni port ustunden giriyor sanirim o yuzden. ps3 icin ayri port acmayi denesen ?
PS3'une dahili bir sabit ip ver. dhcp'den almasin ve o ip'ye ait portlari ac.