Arkadaşlar 150-200 TL arası PS3 ve PS4'te kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık önerebilir misiniz acaba? Cevaplayabilirseniz birkaç tane de sorum var. 1-http://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-tactic-3d-alpha-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_33551/ Şu linkteki kulaklık ve Creative'in benzer modelleri tavsiye ediliyor. Bu model ses kartlı bir modelmiş. Ama PS3'te USB bağlantısından oyun içi ses alamıyormuşuz, dolayısıyla ses kartını kullanamıyoruz anladığım kadarıyla. Sadece monitörün ses çıkışından 3.5mm jakı kullanarak ses alsam sesteki kalitede bir değişiklik olur mu acaba? Analog çıkış ile sanal surround sesini alabilir miyiz yoksa USB'den mi ses almak gerekli sanal surround için?
2- Ses kartı olan veya olmayan modellerde PS3 veya PS4 için ses kalitesinde bir fark olur mu? Daha çok konsolda kullanmayı düşünüyorum, konsol performansı iyi olan bir model önerirseniz sevinirim.
3- Yukardaki model haricinde max bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı acaba? 150 TL'ye yakın olursa daha iyi olur.
3.5 mm jaktan surround ses (sanal surround) alabiliyor muyuz acaba? Eğer olmuyorsa PS3 veya PS4 için pahalı olmayan kulaklıkları kullansak ne gibi bir fark olur? Ya da pahalı headsetleri USB ile PS3'te kullanabilmenin yolu var mıdır? Sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.
amazondan gold wireless ve silver wireless'e bi bakın hocam
Hocam gold biraz pahalı olur benim için, silver da fiyatına göre çok kaliteli değil sanki. Daha çok Creative'in modellerini düşünüyorum ama yukarda yazdığım sorular var aklımda. Başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. @_PiSLiCK_