Şimdi Ara

PS3 ve SİGARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigarayı bırakma yöntemlerine dahil olabilir PS3
  • iç iç makinaya hiç bişi yapmaz ,sigara sana yapar sende oynayamazsın ,ps3 sağlam kalır.

ne olacağını çok merak ediyorsan tv ye daha yakın sigara iç bir hafta falan tv yi silma sonra beyaz bir bezle kolonya dök tv nin camını sil gör bak dumanın girdiği yerlere ne oluyor ps3te fan olduğu için daha kolay girer içine ve göze falan her yere çok çabuk yapışır.
  • ya beyler bi gün bakmadı hemen doldurmuşsunuz konuyu bayılıyorum şu yardım patlamasına ya:)
    arkadaşların dediği gibi her ay bi momo alırsın en pahalısından oyun alırsın 1 buçuk ay içme frag fx alırısn yani:D
    ben tıpta okuduğumdan stres öldürüm bitirio zaten sigara işin cabası:D
    yorumlara baktığımda hani iç ama içmesen daha iyi der gibi bi durum var(ps3 e zarar vermesi açısından)

bu arada arkadaşlar uzun sigara tercihimdir artık, sırf ps3 yüzünden:))

ok o zaman seste de bi sorun yok.e ben sigarayla devam o zaman:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Aynı benim gibi oynuyorsun oyunları dostum:)Ben de unutuyorum sigarayı çoğu zaman,kendi kendine sönüyor:)

Az mı çok mu bilemem ama zararı olduğunu biliyorum.LCD'lere de var zararı.Çoğunuza garip gelebilir ama oyunlara da zararı var:)Kutuların üzerinde ince bir tabaka bırakır duman.Ebay'de falan smoke free diye belirtir satıcılar oyun satarken.

Odayı iyice havalandırmak lazım içerken.Herşeyden önce sana zararlı zaten o duman:)

Saygılar..

dostum bide sigara kültablasının sonuna kadar bitmiş halde gelir böle pis bi koku yayar :D
    oyunun keyfi o ama dimi:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.