Arkadaşlar hepinize selamlar. sorum şu. oyun oynarken sigarayı çok içiyorum ben. bide yakıyorum sora oyun heycanından unutuyorum içmeyi , kendinden bitiyo sigara ve hemen bi tane daha yakıyorum sigara dumanı ps3 ün optiğine zarar verir mi acaba? sanki disc i okurken masa titrio gibi oluyo bazen. bu bi sorunmudur yoksa herkeste var mı??
quote:
Orijinalden alıntı: sckn88
Arkadaşlar hepinize selamlar. sorum şu. oyun oynarken sigarayı çok içiyorum ben. bide yakıyorum sora oyun heycanından unutuyorum içmeyi , kendinden bitiyo sigara ve hemen bi tane daha yakıyorum sigara dumanı ps3 ün optiğine zarar verir mi acaba? sanki disc i okurken masa titrio gibi oluyo bazen. bu bi sorunmudur yoksa herkeste var mı??
neyaptın yaa.Bence vermez masa titremeside cd'yi okurken normal
hatta tır tır tırr diye ses gelio
camı pencereyi aç bişi olmaz
En çok battlefield bad company yada 1943 oynarken başıma geliyor bu olay.Güzel bir yöntem geliştirdim 2 mac sonra 10 dakka dinlenme veriyorum kendime performansımda nerdeyse düşmüyor hemde parmaklarımda dinleniyor.
Dumanlı ortamlarda çalıştırılmaması gerek aletin kullanma klavuzuna göre.
Doğru, yanlış, etkiler, etkilemez, bozar vs bilemem. Ancak ihtimal mevcut.
Aynı benim gibi oynuyorsun oyunları dostum:)Ben de unutuyorum sigarayı çoğu zaman,kendi kendine sönüyor:)
Az mı çok mu bilemem ama zararı olduğunu biliyorum.LCD'lere de var zararı.Çoğunuza garip gelebilir ama oyunlara da zararı var:)Kutuların üzerinde ince bir tabaka bırakır duman.Ebay'de falan smoke free diye belirtir satıcılar oyun satarken.
Odayı iyice havalandırmak lazım içerken.Herşeyden önce sana zararlı zaten o duman:)