Şimdi Ara

ps3 virtua fighters hakıındaki dusunceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALllah ım bu nasıl bir oyun bir oyun bu kadar mı taklik kokar bu kadar mı kazma olur karakterler karizmadan nasiplerini bu kadar mı alamazlar tip desen tip yok adamlarda cam yarması kedi gibi adamlar arası adam gibi adam yok. yani kendine has bir kac adam var. blaze eddy nin taklidi wolf king in taklidi kızlar zaten birebir sekilleirnden hareketlerine sac rengi ve kesimlerine kadar oyunun zorluguna gelince o kadar rezalet ve sacmaki insanda kolu duvara yapıstırma hissini tehlikeli şekilde kamcılıyor ılk 4 5 adam cerez gozu kapalı yenersin sonrada 45 saniyelik raundda adamlar bir vurmaya baslıyor elinden dustugunde % 30 40 arası kalan enerjiyle 2 . darbeyi almadan yenmeye calısıyorsun acayip derecede zor degil bakin GICIK ben tekken oynarken her moku bilmek zorunda değilim oyle yada boyle 3 5 hareketi dofru zamnlarda yaparsan yenersin mantıkda budur ama burda oyle bir yapay zeka varki her raunda aynı hareketle baslıyamıyorsun ve hep aynı kareketleri yaparsan raun en fazla 15 saniye suruyor yaptıgın harektlee gore teknik uyguluyorlar ve taktigini degistigin anda aynı sekilde bocalıyorlar ve raundu alabilme itimalin artıyor 3 raundu ne siz sorun ne ben soyliyeyim ... ksıacası oyunu alıstırma bolumunde kendinize sectiginiz adamla tüm komboları ezberleyip yapabildikten sonra ringlerde bende varım dıyebiliriz ama kim boyle bir calısmaya girer oda merak konusu ben eglenırken ogrenmek istiyorum sahsen misal herzaman yaptıım hareketlere keyfimde oldugum bir gun bir kacını daha eklemekama oyle oturup kalıp cıkaracak halim yok. yok eger aranızda ben bu oyunu ılk seferde cok rahat hepsinin sonunu getiriyorum diyen varsaki sanmıyorum saygı duyarım ama benki bir zamanlar atari salonlarında king le wins rekorunu elinde tutan sahsiyetim bir bildigim var yani ... ayrıca her tarafı buram buram taklit ve calıntı kokan bir oyuna pek ısınamadımNERDESİN TEKKEN& NERDESİN KİNG DİYORUM ve bu oyundan bence uzak durun paranıza zamanınıza ve kırılma ihtimali olan kolunuza yazık( tabi benim bu anti sempatimi tekkeni iyi oynayip bunda cuvalladıgım için olstugunu dusunenler olablir onlar için oynamadan karar vermeyin diyorum ve yanıldıgınız uzulerek belirtmek isterim )
    gece gece gaflete getirdfi beni deli etti bu oyun ya beş para etmez gerzek bir oyun
    gan jack in insan versiyonu bile var o derece taklit be!..........................

• allahım dusuncelerimde ne kadr haklıyım kimse okumaya bile tenezzül etmemisCOOOK mutlu oldum şimdihaklıyım haklıyımmmm....
  • Dead Or Alive ve Virtua Fighters serisinden oldum olası nefret etmişimdir iki seride iğrenç bana göre...

Tanıdık bir sima bu mesajımı görürse hemen Dead Or Alive'ı savunmaya geçer şu site şu kadar puan vermiş nasıl bu oyun dandik oluyor der zevk kardeşim zevk....
  • Döğüş Oyunlarında en iyiler

1. SoulCalibur - winning eleven ne kadar gercekse o kadar gercek dogus yapılabiliyor
    2. Samurai Shadown
    3. Guilty GearX
    4. MortalKombat2
    5. Tekken

bunun dışındaki döğüş oyunları salla salla oyna tarzında,kimse ne yaptığını bilmez mantılklı birşey bulunmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: max_mustafa

Döğüş Oyunlarında en iyiler

1. SoulCalibur - winning eleven ne kadar gercekse o kadar gercek dogus yapılabiliyor
    2. Samurai Shadown
    3. Guilty GearX
    4. MortalKombat2
    5. Tekken

bunun dışındaki döğüş oyunları salla salla oyna tarzında,kimse ne yaptığını bilmez mantılklı birşey bulunmaz

dostum sıralama katılıyorum valla ama orda kinf of figter 96-97-98 eksik değilmi
  • Bu atrz oyunlar ki bunlar şunlardır

1- TEKKEN
    2- VİRTUA FİGHTER
    3- DEAD OR ALİVE
    4- SOUL CALİBUR
    vs,vs,vs .....gıcık kaparım tiksinirim hatta iğrenirim böööööööö.....

oyun dediğin

MORTAL KOMBAT
    FİGHT NİGHT 3
    STREET FİGHTER
    KİNG OF FİGHTER

AL SANA BABA OYUNLAR BIRAKIN ŞU TEKKENİ MEKKENİ
  • Virtua Fighter gerçekci bir dövüş oyunudur, öyle Tekken'deki bir iki hareketle işi bitiremezsiniz, alışılınca en zevkli dövüş oyunlarından biridir VF.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

Virtua Fighter gerçekci bir dövüş oyunudur, öyle Tekken'deki bir iki hareketle işi bitiremezsiniz, alışılınca en zevkli dövüş oyunlarından biridir VF.

kesinlikle yanılıyorsun dostum oyun oynayacam dıye menuden sattlerce kombolara calısamama busadece ben ıstersem olmalı bunu yapmak zorunda bırakmamalı oyun beni.
    bahstettigim o brkac hareket yerinde ve zamanında yapılan mantıklı hareketlerdir ama burda karsıma cok sasırtıcı bir yapay zeka cıkıyor ve cılkı cıkmıs bır sekılde vurdumu kurulamıyorsun ve ısın kotusu vurmak sıtedıgınde vuramıyorsun hata adamı sersemleten vuruslar vardır onları bıle onleyebılıyor adam ve buhareketın sonunda el ensede kalıyorsun bu oyun tamamıyla sacmalı ha oturursun kara kasına gozune hayran oldugun karakteri secersin (ki bu oyunda cok az var hepsi ytaklit hepsi kazma...) onun tüm kombolarını ezberlersın alıstırma bolumunde sonra gırer oyuna hepsini denersin o zaman elbete zevkli olur tekkende tek vurusluk can bırakıp o sekilde oyanayarak fantezi yapıyordum ben bilince elbette guzel olur amam bu oyun once ders calıs dfıyor hic banan gore degil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.