Şimdi Ara

PS3 Voltaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oturduğum apartmanda, genellikle akşamüstü eve dönme saatlerinde yoğunluktan kaynaklanan bir voltaj sorunu olmaktadır. bu sorun (gariptir ki) playstation 3'üm dışında herhangi bir alet tarafından farkedilemektedir (elektrik kesilmiyor, voltaj yetersiz geliyor. bu esnada bilgisayarım vs. çalışmaya devam ediyor sadece ps3 kendini kapatıyor)... uygun ölçülerdeki bir ups bu sorunumu çözer mi? çok güvenilir olmayan bi kaynak çözmeyeceğini söyledi ve açıkscası beni oldukça endişelendirdi. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Uygun ölçülerde derken, eğer voltaj değişimlerinde de devreye giren bir UPS alırsan çözer tabi ki. Hatta bu düşün çok kısa süreli aralıklarla oluyorsa, kendi gücü 30 dakika gidecek bir UPS bile yeterli sana, ama alırken sorman lazım voltaj değişikliklerinde de devreye giriyor mu diye.
  • Anahtar kelime ONLINE UPS, en ucuzu 400 civarı diye biliyorum ama emin değilim. Eğer şiddetli şekilde voltaj değişimi varsa, şiddetliden kastım 170-270 arası mesela online almak ZORUNDAsın. Line Interactive denen UPS ler ise belirli aralıkların dışına çıkıldığında elektriklerin kesildiğini farzedip kendi üstünden besler ama o aralıklar içinde dalgalanma olursa aynen çıkışa verir. Kısa zaman içinde almanı öneririm zira makinayı yeme :)
  • bence ufak bitane al 50 $ filan...baktın o da kesmiyo ...
    bilmiyorum yani ben olsam 400küsür'e UPS alıcağıma ps3'ü satar eski sakin hayatıma dönerdim
  • Cevaplar için teşekkürler. Peki şöyle birşey sorunumu çözer mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29672
  • aslında sizinki ciddi bir voltaj sorunu ..böyle büyük sorunların da çözümü evin ana elektriğine bir regülatör bağlanması..ama evde sadece ps3'ü etkilediğini söylediğiniz için bu ufak ups'ler iş görebilir..elektrik kesilmiyor çünkü..sadece anlık voltaj düşüşleri..o kısa sürelerde de ups dayanır zaten
    denemeye değer bence ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmerdal -- 21 Ekim 2008; 12:01:53 >
  • Dostum tamamen aynı sıkıntı vardı bende %100 aynıydı böyle akşam eve gelince ışıklar arada sönük duruyo felandı.Bir UPS aldım bütün alet edevatı bagladım aslında sorun yine çözülmedi çünkü elektrik okadar düşük geliodu ki UPS sürekli devreye girdiği için onunda bataryası bitiyodu en son bir elektrikçi tanıdık vardı bu devletin işini yapan bi adam bizim aparmandan trafoya giden bütün kabloları değiştirdi ancak ozaman düzeldi...yani kötümser olmak istemiyorum aam durum bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.