Şimdi Ara

Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 de (kirilmamis) ses sorunu yasiyordum. Plazmaya hdmi ile bagli. Menulerde click sesleri, normal dvix film ve muziklerde televizyondan ses aliyordum ama oyuna girince ses gelmiyordu. Bende asagidaki adimlari izledim;

1. Ses ayarlarini yeniden yapilandirdim,
    2. Sistem ayarlarini sifiladim,
    3. Hdmi kablo degistirdim.

Sorun hdmi kablodanmis. Bir de teknosandan altin kaplamali diye en

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 HDMI Ses Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

PS3 konsolunuzda HDMI aracılığıyla ses sorunları mı yaşıyorsunuz? Bu sorun yaygın olabilir ve oyun deneyiminizi bozabilir. İşte PS3 HDMI ses sorunlarının yaygın nedenleri ve bunların nasıl çözüleceği:

• Hatalı HDMI Kablosu: Arızalı veya hasarlı bir HDMI kablosu, ses iletimini engelleyebilir. Başka bir HDMI kablosu kullanarak sorunun kabloyla ilgili olup olmadığını kontrol edin.

• Yanlış Bağlantı: HDMI kablosunun her iki ucunun da PS3 konsolunuza ve TV'nize veya ses alıcınıza sıkıca takıldığından emin olun.

• Yanlış Ses Ayarları: PS3 konsolunuzdaki ses ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun. "Ayarlar" > "Ses Ayarları"na gidin ve "HDMI Çıkış" seçeneğinin "Doğrusal PCM" olarak ayarlandığını kontrol edin.

• TV veya Ses Alıcısı Ayarları: TV'nizin veya ses alıcınızın ses ayarlarının doğru olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse, farklı ses modlarını veya girişleri deneyin.

• ** Yazılım Sorunları:** PS3 konsolunuzun yazılımında bir sorun olabilir. Konsolunuzu en son yazılım sürümüne güncelleyin.

• Donanım Sorunları: Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, PS3 konsolunuzda donanım sorunları olabilir. Bu durumda, servis için PlayStation desteğiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yukarıdaki adımları izleyerek PS3 HDMI ses sorununuzu çözebilir ve oyun deneyiminizi tekrar sorunsuz bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu sorun bendede var
    2 adet lcd var evde biri odada,biri içerde,oda hemen salonun yanında lcdler arasında sadece duvar var,ps3 te onların yanında 2 farklı kablo kullanıyorum ,1 lcd de ses çıkmıyor..
    dediğiniz gibi menulerde ses var ,oyuna girince cızıltı çıkıyor,diğer lcd de hiçbir sıkıntı yok..,aynı kabloyla denedım sorun yıne aynı..
    kısacası sorun kabloda değil,2 aydır böle ,sorunu çözebilmiş değilim..
    tek çözümüm ses ayarlarında 5n1 i de açmak oldu,bu ayarla oyunları açtığımda..,örneğin fifada spiker konuşmuyor,nba dede öle..
    en azından ses geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.