yılldardır ps joypad leriyle oynadıktan sonra xbox360 ın joypadi itici geldi bana tabi bu cok doğal analog yeri değişik olduğundan ps nin joypadine göre gelişen el iskelet yapım xbox joypadinde jorluk cekti ama sonra herşey değişti xbox vazgecilmezim oldu cafede ps koluna dokunamaz oldum xbox 2 ps 1 sonuc
2-1 Falan Değilde Oynanış Farklılığı Diyelim Biz Ona
hocam sen nerdsen de de ben nextgen e yakışır joypad xbox 360ınki derim
xboxa geçmeden önceki tek kaygım gamepaddi ama gampadin ergonomisi o kadar iyiki insannın eline tam oturuyor hatta tutması bile ayrı bir keyif. tek sıkınıtısı eli çok terletmesi yani en azından benim elimi çok terletiyor ondan hava üflemeli felan bir kol çıkarsa direk ondan alıcam onun dışında bence gelmiş geçmiş en iyi kol.
quote:
Orjinalden alıntı: anil92
alin size ps360 controller adama helal yanliz dikkatimi cekti sixaxisin cipseti xboxun kolununkine gore daha kucuk
ahah ilk görüşte ps le yapılmış sandım ancak devamını okuduğumda çok şaşırdım gerçekten çok güsel olmuş bunları piyasaya sürseler
quote:
Orjinalden alıntı: ckukner
xboxa geçmeden önceki tek kaygım gamepaddi ama gampadin ergonomisi o kadar iyiki insannın eline tam oturuyor hatta tutması bile ayrı bir keyif. tek sıkınıtısı eli çok terletmesi yani en azından benim elimi çok terletiyor ondan hava üflemeli felan bir kol çıkarsa direk ondan alıcam onun dışında bence gelmiş geçmiş en iyi kol.
GG 'da Elin Terlemesine Karşı Xbox 360 Gamepadi İçin Plastik Aparatlar Satılıyor Yaklaşık 15 Ytl . Tavsiye Ederim Araştır.
sixaxis çok başarılı bir sistem fakat xbox 360 kontrolleri kalite ve ergonomi bakımından çok başarılı.ben kesinlikle xbox 360 kontrolleri derim
quote:
Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ
hocam sen nerdsen de de ben nextgen e yakışır joypad xbox 360ınki derim
Ben Farklı Birşey Söylemiyorum Zaten ,Sadece Sony Ps3 İçin Sixaxis'e Alternatif Bir Gamepad Yapmalıdır Şeklinde Düşünüyorum.
amanin o eski hali neymiş wiimote'un.İyi ki çıkartmamışlar.Devasa bir TV kumandasından farksız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme