Şimdi Ara

ps3 wireless sorunu yardım please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ust kattan arkadasımdan wireless olarak int. baglantım var.zyxel g 202 usb adaptorum var.bilgisayar sinyali 70 civarında alırken´,hemen yanmdaki ps3 yuzde 10 olarak goruyor.Ne yapabilirim.cıldırıcam yardımcı olursanız cok sevinirim.

• burası benim kosem olsun:)kendi kendime konusayım.usb adaptoru access poit olarak kullanıp sinyal gucunde artıs saglayabilirmiyim
  • wireless modemin üzerindeki antenlere folyo yardımıyla yansıtıcı yapabilirsin ben denedim çok faydası oldu.
  • Benim PS3 bilgisayardan katbekat daha iyi çekiyor. Ayrıca PC çok açık bir yerde anten Linksys marka süper bir anten
    tersine PS3 çok kuytu köşe bir yerde yinede daha iyi çekiyor.

Bu arada sorunun hakkında bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Aralık 2009; 20:12:40 >
  • Aslinda ps3 wlan i gayet iyi usb ile aldigin orani alman gerekirdi eger ps3 ün yerini degistirebiliyorsun degistirip tekrar dene olmadi repeater özellikli bir ap wlan al airlive in güzel wlan lari var güney amerika firmware ile 24 db kadar kazanc sagliyabiliyorsun yada üst kattaki modemin anteninin degistir
  • Bilgisayarın verdiği %70 çekim gücü ne kadar güvenilir benim eskiden bir wireless modem vardı telefon nun wireles alıcısı 80 gösteriyordu Pc 90 modem öbür odadaydı hangisine inanmam lazım şimdi yani anlatmaya çalıştığım belkide ordan çekim alanı olarak PC doğru bir sonuç vermiyor belki Ps3ün rakamı doğru üçüncü bir alıcı ile tam sonuç alınabilir neyse çok uzattım bir çözümde sunamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.