Bildirim
wireless sorunu lüfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modemle pc nin arasında mesafe var mı? -
biri wirelese bağlı
Jdownloaderf yada Cryptload ile Rapidden indirme yapıyor
15 dk da 100 Mb lık part bitince modemi otomatik restliyor.
seninde bağlantın kesiliyor doğal olarak
başka kablosuz bul -
1.Bir duvar ve 10 metrelik mesafe var fakat zaten adaptörün kapalı alan mesafesi 100 metre.
2.Periyodik olarak 15 dk değil,bazen 5 dk bazen 20 dk ve de zaten download yapmazken de oluyor ayrıca download yaparken de 100 mb olmadan kesiliyor... -
peki senin bağlantın mı kesiliyor ?
yoksa Modemmi kapanıp açılıyor?
yoksa internet mi gidip geliyor ?
modemin ışıklarından anlarsın -
Benim bağlantım kesiliyor...sanırım çünkü ben modemi görmüyorum. kablosuz ağ bağlantısı bağlı değil diyor sonra yeniliyorum bağlanıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C513C900A -- 9 Haziran 2009; 1:20:59 > -
Bu WUS-300 dediğin USB değil mi ?
bu aletleri hiç sevemedim gitti bence ISIDAN dolayı gidiyor
WUS-300 ün ne kadar ısındığına bak
daha hava alabilecek bir yere koy (power supplyın Fanının önüne KOYMA ama ) -
bir de şu var download ederken 100 küsür kb/sn ile indirirken resetlendikten sonra ise 20 ile indiriyor.değişkenlik gösteriyor... -
ısıdan dolayıdır. USB yerine PCI adaptör alın.
Philips den de kaynaklabilir.
Sizde benim hiç sevmediğim iki ürünü bir arada kullanıyorsunuz
tebrikler -
Bağlantınızın kopması şifreleme yönteminizden kaynaklanıyor olabilir. WPA şifrelemeyi düzgün çözemeyen bazı PC'lerdeki sorundan kaynaklanıyor. PC'nizin Wi-fi donanımını güncellemeyi deneyin. Sorun devam ederse WEP şifreleme + MAC adres şifreleme yapmaktan başka çare gözükmüyor. Yani modeminiz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çok uğraştım oradan biliyorum. Ama yine de iyice bir araştır. Ayrıca modemin firewall'unu kapatmanıza gerek yoktur. WEP şifresi ile bağlandığınızda hiç kopma olmadan yeterince güvenli bir bağlantınız olacağını düşünüyorum. -
Çok teşekkür ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X