Şimdi Ara

PS3 !!!!!!! YARDIM EDİN LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Blu-ray player özelliği üzerinden ikna edebilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Orijinalden alıntı: yasar177

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Yaw biz napalım babanı mı dövelim? Aslında şu forumda her insan konu açmamalı ya veletlerle uğraşmaktan bıktık

Sizin gibileri öldürmek istiyorum yav kardeşim çocuğun yaşı kücük diye konu açamazmı !!!
    Bizden yardım istiyor babama ne diyebilirim de aldırabilirim diye ! Asıl velet sizsiniz

Aynen katılıyorum.

böyle insanlara acıyorum yaşım 13 saygısızlık etmekte istemem tek diyeceğim haklısın Ps3 Netw@rks

Yersiz bir tepki bu büyüğe saygı küçüğe sevgi diye öğrendik biz.

Küçük olan büyüğüne saygı duyduğu sürece sorun yok bence.

sana sözüm yok yanlış anlama ama büyüğe saygı yanında birde KÜÇÜĞE SEVGİ var.

• sağolun arkadaşlar Ps3 Netw@rks sanada ayriyeten teşekkür ediyorum anlayışlı olduğun için. Babama hava yaptım baba ben kendi paramı biriktirip alıcam dedim babamda kaç paraymış dedi bende söyledim fiyatı iyimiş falan dedi galiba alıcak dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black059

merhaba arkadaşlar benim bir problemim var sizinde çözüm önerilerinizi almak istedim bababam ps3 aldırtamıyorum sakın ders falan demeyin derslerim gayet iyi bunun üstüne çok konu açılmış ama bana pek yardımı olmadı bide sizden duymak istedim şimdiden teşekkürler

Ben biliyorum neden almayacağını bende kardeşime bu sebeplerden fazla iyi bakmamıştım.Ya bunun başından kalkmassa sabah akşam oynarsa derslerine fazla vakit ayırmassa.Bağımlısı olursa vs.vs maddi imkan varsa kesin bu yüzdendir aynılarını bende yaşadım kardeşimde.Babam fazla anlamıyor ps3'ten falan o yüzden böyle konulara ben bakıyorum evde

• Banada almıyordu sonra pc yide sattı daha sonra para biriktirıp almaya karar verdim 400tl yaptıktan sonra gerisınıde o verdi gittik aldık .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

Bekar amcan yada dayın varsa, ona baskı kur. Baba almam derse almaz.

Burda "bekar" sözcüğüne dikkat çekiyoruz
  • beyler cevaplara devam
  • yurtdışında tanıdığın falan varsa ona getirttir yoksa babam bana hayatta ps3 almazdı ben dayıma ateri getir bana dedim oda kalkmış ps3 getirmiş. bence kesinlikle yurtdışında tanıdığınvarsa ona getirttir.
  • malesef dostum yurtdışında hiç bi tanıdığım yok
  • İstiyosan git konuş bence.
  • maddi durumumuz yerinde Allaha şükür maddi durum kötü değil yani almama sebebini anlayamadım. Babama ben para biriktirip kendim alıcam dedim kaç para bu alet dedi bnde söyledim ondan sonra konuştuk biraz galiba 100 üzerinden 15ini ikna ettim
  • konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: black059

konu güncel

Almadı mı hala?
  • Kardeşim derslerin şimdilik iyi bu alet bak eminim derslerini etkileycek bu kadar çok istediğine göre ayarı tuturamayacaksın.Neyse uzun bi yazı yazdım ama sildim sen şimdi ne yazarsam yazayım dinlemeyeceksin yok etkilemez diyeceksin
    Ama tavsiyem ille alıcam diyosan lütfen derslerini aksatma ,oyunu kapttığında gerçekten kapatmış ol, okulda, dışarda gezerken şunu şöyle yapayım şurda şöyle yapayım diye düşünme.Farkında olmadan bi bakmışsın okul bitmiş ama elinde hiç bi bok yok.
  • rayman çok doğru söylemişsin kardeşim
  • Alsan ne olacak oyun alabilecekmisin paran yoksa bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Alsan ne olacak oyun alabilecekmisin paran yoksa bulaşma

Kesinlikle; zaten aleti almak istemeyen oyununa o kadar para vermeyi hiç istemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler sizin beni anladığınızdan emin değilim babam parasında değil diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.