tmm saolun move oynayanların yorumlarını bekliyorum özellikle tenis
Vay be kuru gürültüye bak sen bak kardeş forumda bi azınlık yıllarca orjinal oyunlara para yedirdiği için cfwden deli gibi korkmaktalar. Bende yeni aldım ps3 migrosun kampanyasından 320 gb 599tlye. İlk bir kaç ay cfw yapıp istediğin merak ettiğin bütün oyunları oynayabilirsin ondan sonra hddye format atıp son güncellemeyi yükledinmi taptaze ps3 olur aldırma sen bunlara
bu jb ps3 anakartı falan etkiler mi arkadaşın dediği gibi yapsam ban yemezmiyim yani mesela xbox fw dvd rom a yapılıyor bu jb de dvdroma falan birşey yapar mı
bide ps3 ban yerse psnye mi giremiyon yoksa oyun oynayamama film izleyememe gibi şeylerde yapıyor mu ayrıyetten ban süreli mi
quote:
Orijinalden alıntı: Anne Boleyn
Vay be kuru gürültüye bak sen bak kardeş forumda bi azınlık yıllarca orjinal oyunlara para yedirdiği için cfwden deli gibi korkmaktalar. Bende yeni aldım ps3 migrosun kampanyasından 320 gb 599tlye. İlk bir kaç ay cfw yapıp istediğin merak ettiğin bütün oyunları oynayabilirsin ondan sonra hddye format atıp son güncellemeyi yükledinmi taptaze ps3 olur aldırma sen bunlara
bunun neyi kuru gurultu kardesim goren de adama birsey satmaya calisiyoruz zanneder ya da orjinal oyunlardan kar aliyoruz sanki birde yazmissin "aldirma sen bunlara" diye isteyen jb yapar istemeyen yapmaz ben yapmiyorum
arkadaşlar bu gg deki buzz shop'un adresi neresi. internet üzerinden web siteleri var mı? yada ulaşabileceğim bir e-mail adresleri. gg de sorulmaması gereken bir soru soracağımda. yardımınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme